spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο νέο website του Όμιλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την Generation Y

Το νέο website του Όμιλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την Generation Y

Το νέο website του Όμιλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την Generation Y

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του, προχώρησε στην πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας του αναθέτοντας στην Generation Y – International eBusiness Hub το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός υπερσύγχρονου και διαδραστικού εταιρικού website, του saracakis.gr

H νέα εταιρική διαδικτυακή ταυτότητα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι μία user friendly διαδραστική ιστοσελίδα που συνδυάζει τις αναφορές στην βαριά ιστορία του Ομίλου με την αξιοσημείωτη πορεία του και την εξέλιξή του σε έναν υπεύθυνο οργανισμό που δίνει έμφαση στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας προς όφελος των ανθρώπων του, των πελατών του και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Μέσω αυτού του σύγχρονου ψηφιακού εργαλείου, η Generation Y – International eBusiness Hub δημιούργησε μία ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο διαδίκτυο.

Ο επισκέπτης κατά την πλοήγησή του στο saracakis.gr έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία του Ομίλου, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, για τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο κομμάτι του Ανθρώπινου Δυναμικού και των ευκαιριών καριέρας αλλά και πρακτικής άσκησης που δημιουργούνται καθημερινά στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του Ομίλου και του μετασχηματισμού του σε έναν οργανισμό διεθνών προδιαγραφών.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη που ιδρύθηκε το 1922, σβήνει φέτος 100 κεράκια και εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια. Είναι ένας δραστήριος οργανισμός καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου, διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης.

Με στόχο να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών του, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στο κομμάτι του after sales όσον αφορά την φροντίδα των προϊόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους χαρίζοντας έτσι στους πελάτες του την ηρεμία και τη βεβαιότητα ότι θα απολαμβάνουν συνολικά μια υψηλής ποιότητας εμπειρία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO