spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣWRC 2017 Ford Fiesta

WRC 2017 Ford Fiesta

WRC 2017 Ford Fiesta 10Και ενώ απομένουν μόνον λίγες μέρες για την εκκίνηση του Πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος WRC για το 2017, η εταιρεία M-Sport παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα νέα αγωνιστικά Ford Fiesta με τα πολεμικά τους πλέον χρώματα, και αναγραμμένα πάνω τους τα ονόματα των οδηγών τους.

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το αγωνιστικό Fiesta, με το οποίο θα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της νέας σεζόν φέροντας και πάλι στις πόρτες του τον τυχερό αριθμό 1.

WRC 2017 Ford Fiesta 11Εμφανέστατη είναι η υποστήριξη της Red Bull, στην ομάδα όπως ακριβώς ήταν και πέρυσι στο Polo RR, που πλέον αποτελεί παρελθόν. Σε αντίθεση με το αυτοκίνητο του Ogier,το Fiesta WRC του Ott Tanak διαθέτει διαφορετικό look και sponsoring πάνω του με χρώματα και γραφιστικά επώνυμης εταιρείας στοιχημάτων.

Τα αυτοκίνητα της M-Sport θα παρουσιαστούν στο κοινό και τους εγγλέζους φαν του WRC, Autosport International Show, που λαμβάνει χώρα στο Birmingham, τον Γενάρη, λίγο πριν από το Ράλι του Μόντε Κάρλο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO