spot_img

Snowkhana

Gymkhana 03Χρόνια πολλά με συναρπαστικά ντριφταρίσματα

Πόσα μπορείτε να εντοπίσετε; Το τελευταίο stop motion Snowkhana βίντεο δοκιμάζει τις γνώσεις των σινεφίλ καθώς ο λιλιπούτειος superstar Mental Block ντριφτάρει σε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα blockbusters.

Έχοντας δημιουργηθεί σαν φόρος τιμής στα βίντεο Gymkhana με πρωταγωνιστή το θρύλο του YouTube Ken Block, η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια LEGO και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφηση του κάθε καρέ – ενώ περιλαμβάνεται μία αναφορά στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis.

Παρακολουθήσετε το τελευταίο βίντεο – “Snowkhana 5: Ultimate Festive Blockbuster”

Σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να εντοπίσετε όλες τις αναφορές των βίντεο, ψάξτε τα παρακάτω:

Anchorman
Back to the Future
Bullitt (Mustang)
Diamonds are Forever (Mustang)
Gymkhana 01Elf
Frozen
Forrest Gump
Ghostbusters
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Ice Age
Santa Claus the Movie
Scooby-Doo
The Cannonball Run
The Empire Strikes Back
The Fast and the Furious
The LEGO movie
The Lion, The Witch and The Wardrobe
Toy Story

Το κάστ περιλάμβανε επίσης ήρωες όπως οι Batman, Ben 10, The Lone Ranger, Raphael the Teenage Mutant Ninja Turtle, και ένα μινιόν από το Despicable Me. Το όλο σκηνικό στήθηκε σε ένα μήνα περίπου με υλικά όπως 17 δεντράκια LEGO, 11 κουτάκια σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι, ένα μεγάλο κουτί με αφρό διόγκωσης – και ένα γυναικείο καλσόν, που χρησιμοποιείται για το δίχτυ του τραμπολίνο στη σκηνή με τη διαφήμιση του John Lewis.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO