spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMercedes E Class Coupe

Mercedes E Class Coupe

Mercedes E Class coupe 02Πριν την επίσημη αποκάλυψή της στο σαλόνι του Detroit, η Mercedes αποκάλυψε μέσω διαδικτύου τη νέα της E Class Coupe. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των S Class & C Class, τοποθετείται ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα. Εμπορικά δε, αναμένεται το λανσάρισμά της σε Ευρώπη και ΗΠΑ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναφορικά με τις διαστάσεις της, το νέο μοντέλο έχει μήκος 4.826 χιλιοστά, πλάτος 1.860 χιλιοστά και ύψος 1.430 χιλιοστά. Συνεπώς, είναι μακρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο κατά 123 χιλιοστά, κατά 32 χιλιοστά στο ύψος, κατά 74 χιλιοστά στο πλάτος ενώ το μεταξόνιο των 2.873 χιλ. είναι μακρύτερο κατά 113 χιλ. συγκρινόμενο με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.

Mercedes E Class coupe 10Το εσωτερικό παραπέμπει στην E-Class, με σχεδιαστικές επεμβάσεις όμως στους αεραγωγούς, αλλά και στα καθίσματα τα οποία είναι σχεδιασμένα για coupe εκδόσεις.

Με 4 κινητήρες θα είναι διαθέσιμη. Πιο συγκεκριμένα με τον νέο 2λιτρο ντίζελ ισχύος 192 ίππων, με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης με 184 και 245 ίππους και με 3λιτρο V6 βενζίνης με διπλό τούρμπο, 328 ίππων τεχνολογίας 4Matic. Όλες οι εκδόσεις θα είναι με πίσω κίνηση, εκτός της τελευταίας τετρακίνητης. Ανεξάρτητα από τον κινητήρα, όλες οι εκδόσεις θα είναι εφοδιασμένες με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 9G- TRONIC των 9 σχέσεων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO