spot_img

McLaren P1

McLaren P1 03Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της McLaren πραγματοποίησε τις δοκιμές του στο Goodwood. Οδηγός της ήταν ο Leo, ο νεότερος δοκιμαστής της εταιρείας, μόλις 4 ετών και 3 μηνών. Στόχος της εταιρείας ήταν να είναι πανέτοιμη εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το νέο αυτό μοντέλο είναι βασισμένο εξ ολοκλήρου στην McLaren P1 και οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν ήταν εξαντλητικές.

Τώρα η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο είναι πανέτοιμο για να παραδοθεί στους νεαρούς πελάτες της.

McLaren P1 02Άλλωστε το σχετικό βίντεο η εταιρεία, επιβεβαιώνει τις εξαντλητικές δοκιμές στην πίστα αυτή. Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτό μοντέλο διαθέτει μια κεντρική θέση οδήγησης, ακριβώς όπως η McLaren F1 και μπορεί να επιταχύνει από μηδέν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του σε μόλις 2 δευτερόλεπτα, προκειμένου να φτάσει στην τελική ταχύτητα των 5 χλμ/ώρα.

Διαθέτει διακόπτη start/stop, MP3 player & audio, κιβώτιο τριών ταχυτήτων και όπισθεν. Μπαμπάδες και μαμάδες που ενδιαφέρονται να το προσφέρουν στα παιδιά τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Βρετανική εταιρεία στο Woking του Λονδίνου. Πιστεύουμε ότι είναι ίσως…η φθηνότερη McLaren που έχει παραχθεί ποτέ!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO