spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Nissan Maxima βρίσκεται στην κορυφή σύμφωνα με την Μελέτη Αρχικής Ποιότητας...

Το Nissan Maxima βρίσκεται στην κορυφή σύμφωνα με την Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2021

Το Nissan Maxima βρίσκεται στην κορυφή σύμφωνα με την Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2021

Η Nissan κατέκτησε την κορυφή σε τρείς κατηγορίες οχημάτων, στην Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2021, σε σύνολο επτά επιλέξιμων μοντέλων της.

Το Nissan Maxima είναι το όχημα με την καλύτερη βαθμολογία στην Αμερικάνικη Αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ και το εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων Smyrna στο Tennessee (με την γραμμή παραγωγής του Murano) απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην Αμερική, κερδίζοντας το χρυσό βραβείο ποιότητας.

Συνολικά το 2021, η Nissan κατέλαβε την τέταρτη θέση μεταξύ των εμπορικών σημάτων μαζικής παραγωγής, 12 μονάδες μπροστά από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, σημειώνοντας αύξηση επτά θέσεων. Επιπλέον, η Nissan ανέβηκε στην 4η θέση στην κατάταξη των εταιρειών, από την 5η το 2020.

Τρία μοντέλα Nissan, τα Altima, Maxima και Murano, βγήκαν νικητές στις κατηγορίες τους, με τα TITAN, Sentra και Versa να κατατάσσονται και αυτά μεταξύ των τριών πρώτων στις κατηγορίες τους. Το Maxima κατέγραψε το χαμηλότερο συνολικό επίπεδο προβλημάτων σε ολόκληρη τη μελέτη, ενώ το Murano έλαβε την 8η θέση στην γενική κατάταξη.

“Η παροχή κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες μας αποτελεί βασικό στοιχείο στον συνολικό μετασχηματισμό της μάρκας που ονομάζουμε Nissan NEXT”, δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nissan U.S. “Αυτή η επίδοση είναι εφικτή από μια ενιαία ομάδα σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής, που επικεντρώνεται στην παραγωγή των καλύτερων οχημάτων για τους πελάτες μας.”

Με την IQS, η J.D. Power μετράει την αρχική ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά 100 οχήματα (PPH) κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με την χαμηλότερη βαθμολογία να αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

Η γραμμή συναρμολόγησης του Murano, στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της Smyrna των 557 στρεμμάτων της Nissan, κατατάχθηκε πρώτη σε ποιοτικές επιδόσεις μεταξύ των εργοστασίων κατασκευής οχημάτων της Βόρειας Αμερικής.

“Η ομάδα της Smyrna επικεντρώνεται απίστευτα στην κατασκευή εξαιρετικών οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους όλης της χώρας και σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Jeff Younginer, αντιπρόεδρος παραγωγής του Εργοστασίου Συναρμολόγησης Οχημάτων Nissan Smyrna. “Αυτή η αναγνώριση είναι μια απόδειξη του συλλογικού πνεύματος και της υπερηφάνειάς της, ως μία ενιαία ομάδα, στην παράδοση προϊόντων με μεγάλη ποιότητα και αξιοπιστία.”

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00061
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00070
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00073
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO