spot_img

INTERAMERICAN

 INTERAMERICAN

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος για την κινητικότητα από την INTERAMERICAN και την Anytime, το ιδιόκτητο, πρότυπο Κέντρο Επισκευής και Αποζημιώσεων Αυτοκινήτων Car Point που λειτουργεί από το 2012, υπογραμμίζει τη διαφορετικότητα της εταιρείας σε καθετοποιημένη οργάνωση υπηρεσιών στον κλάδο. Το δίκτυο των πρότυπων μονάδων Car Point της INTERAMERICAN, τώρα διευρύνεται με την προσθήκη νέων συνεργατών στις πόλεις Βόλο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη και Ξάνθη, όπου μπορούν να υποδέχονται τους πελάτες της εταιρείας.

Έτσι, συνολικά τα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών στην ασφάλιση αυτοκινήτου ανέρχονται σε 12 συνολικά και απλώνονται γεωγραφικά σε πολλές περιοχές της χώρας με σημαντικό πελατολόγιο της εταιρείας, καθώς οι νέες μονάδες προστέθηκαν σε αυτές που ήδη λειτουργούν στην Αττική (Λ. Αθηνών-κεντρικό, Αργυρούπολη, Μαρούσι) και στην περιφέρεια σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα και Πάτρα. Η επέκταση του δικτύου θα αυξήσει σημαντικά το εύρος των εξυπηρετουμένων πελατών, που σήμερα ανέρχονται σε 8.000 ετησίως, πανελλαδικά.

Φωτογραφία3

Η εμπειρία από τη λειτουργία των Car Point δείχνει ότι οι μονάδες παρέχουν τη σιγουριά και ασφάλεια που χρειάζεται κάθε πελάτης με ασφάλιση αυτοκινήτου INTERAMERICAN ή Anytime, εξασφαλίζοντας την ολιστική προσέγγιση της φροντίδας του αυτοκινήτου και τη μοναδική εξυπηρέτηση του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα η αλυσίδα διευκολύνει ιδιαίτερα και τους συνεργάτες των δικτύων πωλήσεων (εταιρικό και πρακτορειακό δίκτυο). Όλες οι μονάδες πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού και στελέχωσης με επαγγελματίες τεχνικούς. Ειδικότερα το κεντρικό CarPoint, που λειτουργεί σε ένα χώρο 2.300 τ.μ. με 70 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει 7 καλίμπρες, 2 οικολογικούς φούρνους, 6 θέσεις προετοιμασίας βαφής, μηχάνημα ελέγχου βλαβών, τμήμα αλλαγής ελαστικών (ζυγοστάθμιση) και ευθυγράμμιση.

Τα Car Point συγκεντρώνουν όλες τις υπηρεσίες αυτοκινήτου σε έναν χώρο: από την αναγγελία και εκτίμηση ζημιάς, τον διακανονισμό και την άμεση επιτόπου αποζημίωση μέχρι την επισκευή του. Από τα συνεργεία του δικτύου παρέχονται: αυτοκίνητο αντικατάστασης καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής και ανεξαρτήτως του προγράμματος ασφάλισης, service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής του οχήματος για επισκευές φανοποιίας, καθώς επίσης γραπτή εγγύηση ενός έτους για επισκευές σε μηχανικά μέρη. Για την επισκευή, δεν χρειάζεται ο πελάτης να εκταμιεύσει χρήματα εκτός από το ποσόν απαλλαγής της κάλυψης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO