spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑποχώρηση Rosberg από την F1

Αποχώρηση Rosberg από την F1

Rosberg leaving 02Σαν βόμβα έπεσε σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία η απόφαση του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Nico Rosberg, του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση! Πέντε μόλις μέρες μετά από την κορυφαία στιγμή της ζωής του, όπου κατάφερε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μόνο αιφνίδια δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την απόφασή του αυτή. Τους τελευταίους 2 μήνες το μυαλό του βασάνιζαν αρκετές σκέψεις οι οποίες τον οδήγησαν με ειρήνη, αποφασιστικότητα, και με το χέρι στην καρδιά να ανακοινώσει την αποχώρησή του, την στιγμή που η καριέρα του βρίσκεται στο απόγειο της.

Rosberg leaving 01Πολύ λίγοι είναι οι αθλητές οι οποίοι πρωτίστως με σεβασμό στον εαυτό τους και τα αθλητικά ιδεώδη ,αποχωρούνε από την αθλητική τους δράση, την στιγμή που αισθάνονται κατάλληλη!

Η ανακοίνωση του Rosberg ήρθε λίγες ώρες πριν από το χθεσινό Gala βράβευσης των πρωταθλητών της FIA στη Βιέννη της Αυστρίας. Μπορεί να είχε ανανεώσει προσφάτως το συμβόλαιό του με τη Mercedes F1 μέχρι το τέλος του 2018, το οποίο δεν κατάφερε όπως φαίνεται να γεμίσει με άπλετη ευτυχία την καρδιά του. Κατάφερε το ακατόρθωτο για τους περισσοτέρους από εμάς. Απόλαυσε και ευχαριστήθηκε την αγωνιστική του δράση, περισσότερο από εμάς, όπως και κινδύνευσε η ζωή του περισσότερο από όλους μας!

Respect λοιπόν στον κ. Niko Rosberg που απολαμβάνει τις θετικότερες ευχές όλων μας στην νέα του ζωή, από κάποιο άλλο πόστο κοντά στον κόσμο που αγαπά.
Τον μοναδικό κόσμο του Motorsport!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO