spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣCitroen AMI 100% electric

Citroen AMI 100% electric

Citroen AMI 100% electric

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Citroën έχει επιδείξει την τόλμη και τη δημιουργικότητα για να επιτρέψει αυξημένη πρόσβαση στην κινητικότητα. Την αυγή του 101ου έτους, η μάρκα αποκαλύπτει το 100% ηλεκτρικό Ami – ένα ολοκαίνουργιο «αντικείμενο» εμπνευσμένο από το AMI ONE Concept.

Citroen AMI_03

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα επιτρέπεται η οδήγησή του από την ηλικία των 14 ετών στη Γαλλία (16 χρόνια κατά μέσο όρο στις ευρωπαϊκές χώρες). Με ή χωρίς άδεια οδήγησης, το  Ami είναι για όλους.

Το 100% ηλεκτρικό  Ami  φθάνει στην τελική ταχύτητα των 45 χλμ/ώρα, με αυτονομία τα 70 χλμ. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 5,5 kWh, που βρίσκεται  κάτω από το πάτωμα, μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί μέσω καλωδίου που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού. Αφού συνδεθεί το καλώδιο, χρειάζονται τρεις ώρες για πλήρη φόρτιση σε μια συμβατική υποδοχή 220 V. Η χρήση του Ami είναι τόσο απλή.  Μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί σε δημόσιο τερματικό σταθμό ή σε τοίχο με τη χρήση κατάλληλου καλωδίου.

Citroen AMI_04

Με τροχούς 14 ιντσών, έχει μήκος 2,41 μ., πλάτος 1,39 μ. και ύψος 1,52 μ. έχει ιδανική διάμετρο στροφής 7,20 μ. Με το πρακτικό της μέγεθος, το  Ami μπορεί να σταθμεύει  ακόμα πιο εύκολα.

Citroen AMI_05

Το Ami θα είναι προσιτό σε όλους: δεν απαιτείται άδεια (ανάλογα με τη χώρα), με προσιτές προσφορές “à la carte” προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη, από την κοινή χρήση αυτοκινήτων μέσω Free2Move ή μακροπρόθεσμη μίσθωση από € 19.99 το μήνα.

Citroen AMI_06

Οι τρόποι απόκτησης και χρήση του είναι πολλοί.

“A LA CARTE”: Το  Ami είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή χάρη στις προσφορές για να καλύψει κάθε ανάγκη, από ένα λεπτό έως ένα έτος και περισσότερο, να μοιράζεται, να νοικιάζει ή να αγοράζει.

Citroen AMI_07

AFFORDABLE: εξαιρετικά ανταγωνιστικές προσφορές προσαρμοσμένες στη χρήση. Μακροχρόνια μίσθωση: € 19.99 ανά μήνα. (Έκδοση Ami  στη Γαλλία, μακροχρόνια μίσθωση 48 μηνών, αρχική πληρωμή € 2.644 και οικολογικό επίδομα € 900).

Citroen AMI_08

Κοινή χρήση αυτοκινήτου Free2Move: από € 0,26 / λεπτό (με μηνιαία συνδρομή € 9,90 χωρίς δέσμευση).

Αγορά: από € 6.000 (εκδοχή Ami  συμπεριλαμβανομένου του οικολογικού bonus € 900 που αφαιρέθηκε στη Γαλλία).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO