spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Astra Sports Tourer

Νέο Astra Sports Tourer

Νέο Astra Sports TourerΤο νέο Astra Sports Tourer ξεχωρίζει χάρη στη δομή ελαφρού βάρους, τα ολοκληρωμένα συστήματα υποστήριξης και την ισχυρή, νέα γενιά κινητήρων. Η απόδοση και η οικονομία ήταν ζωτικής σημασίας κατά την εξέλιξή του με αποτέλεσμα το συμπαγές wagon να χάσει μέχρι 190 κιλά ανάλογα με την έκδοση. Ατσάλια υψηλής και υπέρ υψηλής αντοχής και νέες διαδικασίες παραγωγής έπαιξαν το ρόλο τους σ’ αυτό το πρόγραμμα μείωσης βάρους.

Η γκάμα πολύ ελαφρών κινητήρων νέας γενιάς με ισχύ από 95 hp έως 200 hp συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση βάρους και επομένως στη βελτιστοποίηση των λειτουργικών δαπανών. Η κατανάλωση έχει μειωθεί σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά (κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 6,2-3,4 l/100 km, 142-89 g/km). Ο κινητήρας 1.6 CDTI (110 hp) με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και λειτουργία Start/Stop μειώνει την κατανάλωση στο μικτό κύκλο στα 3,4 lit diesel / 100 km (89 grams CO2 / km).

Τα διαστήματα σέρβις είναι στα 30.000 χλμ. κι έχουν ιδιαίτερη σημασία για οδηγούς εταιρικών οχημάτων και όσους διανύουν πολλά χιλιόμετρα. Μειώνει επίσης το κόστος για εργασίες σέρβις και επισκευές. Η Opel έχει ήδη μια ευρεία γκάμα ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων με σημαντικά ανταλλακτικά όπως κυλινδροκεφαλές, κιβώτια, εναλλάκτες, συστήματα διεύθυνσης, μίζες, δαγκάνες φρένων, αντλίες καυσίμου και φίλτρα σωματιδίων diesel. Όλα πληρούν τα πρότυπα νέων προϊόντων Opel ως προς την ποιότητα, την τεχνολογία και το ντιζάιν, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το λογαριασμό στο συνεργείο από 30 – 40%.

Νέο Astra Sports TourerΜειωμένο κόστος χρήσης
Το νέο Astra Sports Tourer πετυχαίνει ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας χάρη σε υπερσύγχρονες μεθόδους παραγωγής και υλικά υψηλών προδιαγραφών – και αυτό έχει επίδραση στην αξία μεταπώλησης που σχετίζεται με το κόστος χρήσης, όπου το νέο μοντέλο για μία ακόμα φορά θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του. Η προβλεπόμενη αξία μεταπώλησης για το Astra Sports Tourer με κινητήρα 1.4 ECOTEC Direct Injection Turbo Business (125 hp) είναι στο 33,9% μετά από μία πενταετία και 100.000 χλμ. .

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO