spot_img

Opel ADAM

Μία τρίτη συνεχόμενη επιτυχία γιόρτασε ο μικρός πρωταθλητής εξατομίκευσης της Opel: Στην τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο για την ανάδειξη του αυτοκινήτου με την καλύτερη μεταπωλητική αξία (Wertmeister 2016), το Opel ADAM 1.0 ecoFLEX βρέθηκε και πάλι στην 1η θέση. Με υψηλή αξία μεταπώλησης 56,9%1, το μοδάτο αυτοκίνητο επικράτησε στην κατηγορία μίνι μπροστά από το Fiat 500 και το Toyota Aygo. Ήταν η 13η αξιολόγηση νέων μοντέλων με βάση τη μεταπωλητική αξία που διεξάγεται από το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και την ανεξάρτητη εταιρία παροχής υπηρεσιών Schwacke.

«Το ADAM εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση και τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και τον πολύ αποδοτικό τρικύλινδρο κινητήρα νέας γενιάς. Με τέτοια προσόντα διατηρεί σταθερή την αξία του και θεωρείται μία άριστη απόφαση αγοράς. Επομένως, το ADAM είναι πάντα η σωστή επιλογή βασισμένη τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε ορθολογικά κριτήρια» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group, Peter Christian Küspert στην τελετή απονομής.

Κάθε χρόνο, η πάροχος αυτοκινητιστικών υπηρεσιών Schwacke ανακοινώνει τα μοντέλα με τη χαμηλότερη απαξίωση. Οι ειδικοί δίνουν επίσης μία πρόβλεψη τετραετίας στη φάση αυτή. Ο προσδιορισμός της αξίας μεταπώλησης είναι μία περίπλοκη διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας η Schwacke διενεργεί παράλληλα μία αποτίμηση της φιλοσοφίας, της ποιότητας, της σχεδίασης, της τιμής, του λειτουργικού κόστους και του κύκλου ζωής του οχήματος.

1 Η αξία μεταπώλησης σε ποσοστό επί της τιμής καταλόγου είναι το 56,58% της εργοστασιακής τιμής. Πρόκειται για μία προβλεπόμενη αξία μεταπώλησης στο μέλλον (48 μήνες, 11.000 km το χρόνο).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO