Ειδήσεις Auto

Αυτό είναι το Sportscar της χρονιάς

Στο κορυφαίο  Super GT της Aston Martin, τη DBS Superleggera απονεμήθηκε το "Sportscar of the Year". Αυτή η ξεχωριστή τελετή ετήσιων βραβείων αποτίει φόρο τιμής στους καλύτερους από τους καλύτερους στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι υποψήφιοι των βραβείων επιλέγονται από τους συντάκτες της The Sunday Times Driving και Driving.co.uk μαζί με τους συναδέλφους τους στο περιοδικό Times Luxx και την Sun Motors, αλλά οι πραγματικοί νικητές επιλέγονται από τους αναγνώστες.

Aston Martin DBS_03

Στην κατηγορία Sportscar, η ομάδα εμπειρογνωμόνων επέλεξε "μοντέλα που ήταν εκπληκτικά γρήγορα, καθώς και πολύ διασκεδαστικό να τα οδηγεί κάποιος, σε λογικές ταχύτητες, στον δημόσιο δρόμο." Ο ανταγωνισμός περιλάμβανε την Spider της McLaren 600LT, την Porsche 911, τη BMW Z4, το Toyota Supra και το Audi R8 V10 Performance, μαζί με την  DBS Superleggera Volante.

Η φιλοσοφία παραγωγής για την Aston Martin DBS Superleggera Volante ήταν να δημιουργηθεί για τους πελάτες η πιο όμορφη ναυαρχίδα Volante, διατηρώντας παράλληλα τη δυναμική του coupe, την επιθετική στάση και την εκπληκτική απόδοση.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok