spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Έλληνας Γιάννης Ρούσης της KIA Ευρώπης αποκαλύπτει

Ο Έλληνας Γιάννης Ρούσης της KIA Ευρώπης αποκαλύπτει

Μπορεί η Ελλάδα να διώχνει τα παιδιά της, αλλά τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό μεγαλουργούν! Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Γιάννης Ρούσσης, ο Product Manager της Kia Motors Europe, ο οποίος μας αναλύει τα στοιχεία που κάνουν το XCeed ανατρεπτικό. Το νέο σπορ crossover  ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή σχεδίαση,  την προηγμένη τεχνολογία, τον έντονο χαρακτήρα και τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά.

kia-xceed_03

Είναι απολύτως φυσικό να νιώθουμε υπερήφανοι που ένας Έλληνας, όχι μόνο διαπρέπει στο εξωτερικό, αλλά συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη ξεχωριστών μοντέλων μας όπως το ολοκαίνουριο Kia XCeed.  Ο Γιάννης Ρούσσης είναι Product Manager της Kia Motors Europe με έδρα τη Φρανκφούρτη, όπου και ζει με την οικογένειά του.

Παρακολουθήστε τον στο video να περιγράφει ο ίδιος τα μοναδικά χαρακτηριστικά του XCeed και να μας αποκαλύπτει τα μυστικά που το κάνουν ανατρεπτικό!

Ιδιαίτερη σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μπήκαν σε προτεραιότητα για την κορεατική εταιρεία, όπως μας εξηγεί ο ίδιος στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Οδηγικής Παρουσίασης του νέου σπορ crossover στη Μασσαλία.

kia-xceed_04

Ο Γιάννης Ρούσσης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κίνα και τη Γαλλία, με εξειδίκευση στο Management & Marketing στο EMLYON Business School. Εργάστηκε για 8 χρόνια στην Infiniti (Hong Kong, Γαλλία), τη Nissan (Γαλλία) και τη General Motors (Ζυρίχη), πριν αναλάβει τη θέση του Product Manager στην Kia Motors Europe (Φρανκφούρτη) το 2018. Είναι υπεύθυνος Marketing & Product Planning για την οικογένεια του Ceed, του Niro και του Picanto.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO