spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Skoda περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Skoda περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Skoda περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα CITIGOe iV και SUPERB iV, δίνοντας τους περίοπτη θέση στο περίπτερό της στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019). Τα ολοκαίνουργια SCALA και KAMIQ παρουσιάζονται σε εκδόσεις MONTE CARLO με εμφανείς τις σπορ πινελιές, ενώ το φυσικό αέριο έχει την τιμητική του με εκδόσεις G-TEC διαφόρων μοντέλων της μάρκας.

SKODA - IAA 19_03

Πραγματοποιώντας τεχνολογικά άλματα, η Skoda παρουσιάζει στην 68η Διεθνή  Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019) ηλεκτρικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις μοντέλων της, δίνοντας μία πρόγευση από το εξηλεκτρισμένο μέλλον της μάρκας. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο κατέχουν τα νέα SKODA CITIGOe iV και SKODA SUPERB iV, με την ένδειξη iV να υποδηλώνει την αφοσίωση της SKODA στη σφαιρική προσέγγιση της ηλεκτροκίνησης και τη σαφή πρόθεσή της να την καταστήσει προσιτή στον καθένα, πιστή στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

SKODA - IAA 19_04

Και ενώ τα δύο ηλεκτρικά/υβριδικά μοντέλα απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη της παραγωγής τους, οι εκδόσεις MONTE CARLO των ολοκαίνουργιων SCALA και KAMIQ έχουν αντίστοιχα εμφατική παρουσία στο περίπτερο της SKODA, υπογραμμίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη σπορ παράδοση της μάρκας. Με έντονες σπορ πινελιές δίνουν υπόσχεση για αρκετές συγκινήσεις και απολαυστικές διαδρομές σε όσους επιλέξουν είτε το νέο πεντάθυρο μικρομεσαίο χάτσμπακ είτε το compact SUV που μόλις λανσαρίστηκε.

SKODA - IAA 19_05

Τέλος, το περίπτερο της SKODA φιλοξενεί και G-TEC εκδόσεις διαφόρων μοντέλων της μάρκας. Με τον όρο αυτό περιγράφονται στη SKODA τα μοντέλα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως καύσιμο, προφέροντας πολύ οικονομική οδήγηση χωρίς κανένα συμβιβασμό στην οδηγική απόλαυση ή την πρακτικότητα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO