spot_img

BMW Concept 4

Στην 68η Έκθεση Αυτοκινήτων της IAA στη Φρανκφούρτη αποκαλύπτεται το BMW Concept 4 – μια ερμηνεία του διαρκούς DNA του BMW Group που αντιπροσωπεύει τη μαγεία της οδήγησης των coupe. Ξεχωρίζει η  διακριτική μάσκα των νεφρών, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και οι προεξέχουσες γλυπτικές επιφάνειες.

bmw-concept-4_03

Η κάθετα τοποθετημένη μάσκα ταιριάζει απρόσκοπτα τόσο στις αναλογίες του εμπρός τμήματος όσο και στο περίφημο παρελθόν της BMW.  Η μάσκα των νεφρών φιλοξενεί επίσης μερικές περίπλοκες λεπτομέρειες. Το ίδιο το πλέγμα περιέχει οριζόντια διακοσμητικά στοιχεία με μια πολύπλευρη τομή που δημιουργούν μια λεπτή αντίθεση ενάντια στον σπορ σχεδιασμό του εμπρόσθιου άκρου και δίνουν το βάθος και την αποκλειστικότητα στη γρίλια.

bmw-concept-4_04

Κοιτάξτε πιο κοντά και αποκαλύπτετε ένα άλλο χαρακτηριστικό: το περίπλοκο πλέγμα στα νεφρά και τις εισόδους αέρα, το οποίο αποτελείται από μια σειρά μικρών “αριθμών 4” που ενώνονται.

bmw-concept-4_05

Οι λεπτοί και εστιασμένοι διπλοί προβολείς είναι ελαφρώς κεκλιμένοι και συνεργάζονται με τη μάσκα για να προσδώσουν στο μπροστινό μέρος μια μοντέρνα εμφάνιση με ισχυρή ταυτότητα. Τα εντυπωσιακά στοιχεία φωτισμού LED δεν έχουν γυάλινο κάλυμμα. Αντίθετα, είναι ενταγμένα στο σύνολο σαν τρισδιάστατα γλυπτά. Αυτό τους επιτρέπει να φέρνουν μια ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση νεωτερικότητας και τεχνικής εξειδίκευσης στο μπροστινό μέρος.

bmw-concept-4_06

Το καλαίσθητο καπό καλύπτει τις γραμμές του μπροστινού άκρου μέσω ισχυρών όγκων και ακρίβειας. Η τολμηρή επένδυση πλαισιώνει τη μάσκα των νεφρών σαν πολύτιμος λίθος. Το BMW Concept 4 εμφανίζει τις αναλογίες υπογραφής της BMW στη πιο μοντέρνα μορφή τους.

bmw-concept-4_07

Η μεγάλη, σαρωτική γραμμή οροφής ρέει ομαλά πάνω στο καπό του χώρου αποσκευών, δίνοντας στο πίσω μέρος ένα άριστο και σπορ αισθητικό αποτέλεσμα. Οι θολωτές καμάρες των πίσω τροχών προσδίδουν οπτική έκφραση στη δύναμη.

bmw-concept-4_08

Οι μινιμαλιστικοί εξωτερικοί καθρέφτες δύο τμημάτων εμφανίζονται αρμονικά.

Οι ζάντες αλουμινίου του BMW Concept 4 είναι εξίσου πλούσιες σε λεπτομέρειες.  Είναι 21 ιντσών,  σπορ με πέντε ακτίνες, τραβώντας το βλέμμα.

Το πίσω μέρος της BMW Concept 4 είναι χαμηλό, όπως αρμόζει σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO