spot_img

Nissan geneva

H Nissan και το μελλον της κινητικοτητας

Nissan genevaΣτο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Nissan παρουσίασε προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομίες του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα – γνωστό και ως Intelligent Mobility vision-, ενώ πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του πρωτοτύπου IDS, επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Με μια δυναμική προβολή του οράματος της Nissan για το μέλλον της κινητικότητας, το περίπτερο της μάρκας μας φέρνει ολοζώντανες τις τεχνολογίες του αύριο. Με θεματολογία που εκτείνεται από το όραμα της Nissan για το μέλλον της κινητικότητας, μέχρι την ανεξάντλητη έμπνευση στον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το styling των crossovers Premium Concepts της φίρμας, η Nissan επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι κρατά γερά τα ηνία ως μια από τις πιο συναρπαστικές και οξυδερκείς αυτοκινητοβιομηχανίες.

Nissan genevaΤο όραμα της ευφυούς κινητικότητας της Nissan, εκπορεύεται από την επιδίωξη ενός στόχου για οχήματα μηδενικών εκπομπών και εξάλειψης των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Με βάση αυτό το όραμα, η Nissan σχεδιάζει και καθοδηγεί τις γραμμές των προϊόντων και των συναφών τεχνολογιών, σε άμεση συνάφεια με κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις γύρω από ζητήματα που αφορούν το πώς θα κινούνται, θα οδηγούνται αλλά και θα ενσωματωθούν τα αυτόνομα αυτοκίνητα στην κοινωνία.

Στον πυρήνα του προγράμματος Intelligent Mobility της Nissan, εμπεριέχονται τρεις τομείς καινοτομίας:

• Nissan Intelligent Driving – προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση στον οδηγό, με αιχμή του δόρατος την αυτόνομη τεχνολογία κίνησης της Nissan, αλλά και της πιλοτικής κίνησης.

• Nissan Intelligent Power – περισσότερη απόδοση και με περισσότερη δύναμη, με πρωταγωνιστές τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

• Nissan Intelligent Integration – νέοι τρόποι ολοκληρωμένης διασύνδεσης των οχημάτων με την κοινωνία.

Αυτό το ευφυές όραμα κινητικότητας από τη Nissan, παίρνει σάρκα και οστά με το IDS Concept, που πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το όραμα για το μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και την αυτόνομη οδήγηση, το IDS Concept κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας με την εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που διαθέτει, όπως και για τις αεροδυναμικές του επιδόσεις, την συναρπαστική του επιτάχυνση, καθώς και για τις εξελιγμένες δυνατότητες της τεχνητής του νοημοσύνης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO