Ειδήσεις Auto

Τελικά κατάφεραν να το σπάσουν...??? 

Τι κάνουν οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να τεστάρουν ένα επαγγελματικό όχημα!

Επέλεξαν επαγγελματίες οδηγούς από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και να τα αποτελέσματα!

Η Citroën UK  υπέβαλε το νέο Berlingo Van σε τελικές δοκιμασίες, με λίγη βοήθεια... από το πλήρωμα του Citroën World Rally, Esapekka Lappi και Janne Ferm. Καυτά τα πόδια τους, ακόμη, από το Ράλι Φινλανδίας, το ζευγάρι πέρασε μια μέρα στο Langley Park Rally School στο Essex, προσπαθώντας να βάλουν ένα αμιγώς επαγγελματικό όχημα σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς.

Citroen Berlingo_03

Το πολυβραβευμένο Berlingo Van βρέθηκε σε πραγματικά πρωτόγνωρους ρυθμούς.  Οι ακραίες δοκιμές της ανθεκτικής κατασκευής, οι ασφαλείς χειρισμοί μαζί με τα χαρακτηριστικά της Citroën Advanced Comfort, επέτρεψαν στους Lappi και Ferm να κινηθούν σε ρυθμούς C3 WRC.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο στα χέρια οδηγού WRC

Το αγωνιστικό ζευγάρι της Citroën Total WRT - Esapekka Lappi και Janne Ferm - δεν είναι ξένοι με το C3 WRC. Με την εμπειρία τους προσπάθησαν να κάνουν το Berlingo να αισθανθεί σαν  C3 WRC. Και μάλλον τελικά τα κατάφεραν!!!

Citroen Berlingo_04

Με ένα μακρύ κατάλογο διακρίσεων, το Van της Χρονιάς 2019 και το LCV της χρονιάς 2019, η Citroën UK επιθυμούσε να δοκιμάσει στο όριο του το νέο  Berlingo Van. Η έκδοση 'Worker' επιλέχθηκε λόγω της καταλληλότητάς της για τραχύ έδαφος, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σε εργοτάξια και αγροτικών δρόμων.

Citroen Berlingo_05

Το φινλανδικό δίδυμο κλήθηκε να αντικαταστήσει το συνηθισμένο C3 WRC με το Berlingo 'Worker' Van, το οποίο έρχεται με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+ 30mm), προστασία από το κάτω μέρος του οχήματος, Grip Control με Hill Descent Assist και λάστιχα Mud & Snow.

Citroen Berlingo_06

Σε μια εποχή του WRC που είδε το ζευγάρι να έχει δύο βάθρα (Ράλι Σουηδία και Ράλι Φινλανδία), το μοναδικό αυτό ζευγάρι, στο Langley Park επέτρεψε στους Lappi και Ferm να αποδείξουν τη στιβαρή φύση του New Berlingo Van και την αυξημένη άνεση των επιβατών.

Citroen Berlingo_07

Το Berlingo αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σειράς επαγγελματικών Citroën από το 1996, με περισσότερες από 3,3 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων.

Citroen Berlingo_08

Ο Esapekka Lappi, οδηγός της Citroën Total WRT, δήλωσε: "Με εκπλήσσει το γεγονός ότι το νέο Berlingo Van κινήθηκε σε σκηνικό αγώνα τόσο λαμπρά. Το φορτηγό ήταν ισχυρό, πολύ άνετο στην οδήγηση και είχζε εξαιρετική συμπεριφορά στις στροφές. Δεν θα μπορούσα να ανταλλάξω το C3 WRC  με ένα Μπερλίνγκο, αλλά σίγουρα θα ήταν χρήσιμο ως εναλλακτική επιλογή! "

Citroen Berlingo_09

Ο Matt Weston, Διευθυντής Προϊόντων LCV της Citroën UK, δήλωσε: "Το WRC υπήρξε πάντα το τέλειο τεστ για πολλές από τις τεχνολογίες που βλέπουμε σήμερα στα επιβατικά αυτοκίνητα μας. Αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για μας να παρουσιάσουμε το Best Berlingo Van. "

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.