Ειδήσεις Auto

Δεν μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας για τη νέα χρονιά 

Το μη χείρον βέλτιστον!

όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν θα έχουμε επιβαρύνσεις στα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων για τη νέα χρονιά, αλλά και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια μείωσή τους.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στα πλαίσια της προσπάθειας της κυβέρνησης για την μείωση της επιβάρυνσης των πολιτών και επιχειρήσεων δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση για τα τέλη κυκλοφορίας το 2020.

cars_03

Η δήλωση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού, από την 1η Σεπτεμβρίου ο τρόπος υπολογισμού των νέων αυτοκινήτων θα είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τις οποίες  θα ορίζει  το νέο πρότυπο WLTP, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα η  δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Καμία επιβάρυνση δεν έχουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Οι πολίτες δεν πρόκειται να πληρώσουν τις αλλαγές που θα προκαλέσει το νέο πρότυπο WLTP και η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει αναπροσαρμογές οι οποίες θα είναι προς όφελος των πολιτών. Άλλωστε η μείωση της επιβάρυνσης των πολιτών και των επιχειρήσεων αποτελεί βασικό στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

cars_04

  Παράλληλα, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε την σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης μέσω του κώδικα φορολογίας εισοδήματος που θα έρθει σε λίγες ημέρες στην Βουλή.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok