Ειδήσεις Auto

Μόλις 19 κομμάτια προς 6 εκατ. στερλίνες το ζευγάρι 

Το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται!

Εικόνες που αποκαλύπτουν την τελική εξωτερική παραγωγή του DBS GT Zagato έδωσε χθες στη δημοσιότητα η εταιρεία. Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν δυναμική εμπρόσθια μάσκα και ψηφιακούς καθρέφτες και μαζί μια οροφή από ανθρακονήματα. Τώρα η συλλογή Centenary DBZ  θα περιλαμβάνει επίσης και τη συνέχιση της παραγωγής της DB4 GT Zagato.

Η Aston Martin έδωσε μια νέα ματιά στην τελική πρόθεση παραγωγής για το επερχόμενο μοντέλο της DBS GT Zagato. Συνδυάστηκε με τη συνέχιση της DB4 GT Zagato για τη συμπλήρωση της συλλογής Centenary DBZ - εκ των οποίων μόνο 19 θα δημιουργηθούν και θα κοστίζουν τις 6 εκατομμύρια λίρες στερλίνες για το ζευγάρι των μοντέλων.

Λαμβάνοντας ως αφετηρία το πιο δυναμικό αυτοκίνητο παραγωγής της Aston Martin - το καταξιωμένο DBS Superleggera, το DBS GT Zagato ενσωματώνει την επόμενη εξέλιξη στη γλώσσα σχεδιασμού της Aston Martin Zagato. Εμπνευσμένο από τον μοναδικό σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου DB4 GT Zagato, τώρα οι σχεδιαστές της Aston Martin και Zagato εργάστηκαν σκληρά προκειμένου να δημιουργήσουν μια παρόμοια υποβλητική έκφραση σχεδιασμού.

DBS GT Zagato_ 03

Με αναμφισβήτητη πολυτέλεια, και σχεδιαστική καθαρότητα, η DBS GT Zagato προσφέρει μια πρωτοποριακή παρουσία ανεξάρτητα από το αν είναι σταθμευμένη ή σε κίνηση. Μόλις ολοκληρωθεί, θα φιλοξενεί τον turbo V12 κινητήρα της εταιρείας.

Η Aston Martin χρησιμοποίησε έναν κεντρικό καθρέπτη οπίσθιας λήψης που λειτουργεί με κάμερα, προκειμένου να φιλοξενήσει την πρωτοποριακή οροφή ανθρακονημάτων πλήρους μήκους. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τον τελικό σχεδιασμό για αυτό το μεγάλο, ενιαίο κομμάτι από ίνες άνθρακα όπου συνήθως τοποθετείται το πίσω παρμπρίζ.

Η DBS GT Zagato θα είναι έτοιμη για την παραγωγή το 2020, όπου αναμένεται να κατασκευαστούν μόλις 19 αυτοκίνητα, συνεχίζοντας όμως την παραγωγή και της  DB4 GT Zagato. Η όλη δημιουργία πραγματοποιείται από την Aston Martin Works.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok