spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMcLaren 720S Ride-On

McLaren 720S Ride-On

 

Το πρώτο Ride-On της McLaren 720S βασίζεται σε παλαιότερο παιδικό μοντέλο, το  McLaren P1TM, αλλά αυτή τη φορά έχει ακόμα μεγαλύτερη γνησιότητα με μια πραγματική McLaren. Το σύστημα Infotainment μπορεί να αναπαράγει μουσική ή ακόμα και να εμφανίζει μια ταινία στην οθόνη του πίνακα ελέγχου.

McLaren 720S Ride-On_03

Διαθέτει τηλεχειριστήριο που συμπεριλαμβάνει λειτουργία αυτόνομης ή γονικής οδήγησης. Είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες και οι τιμές ξεκινούν από 315 λίρες. Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών επί Βρετανικού εδάφους και όχι μόνο.

Δείτε τη πιο φτηνή McLaren όλων των εποχών: https://youtu.be/bTierQmUw68

Τώρα, η  McLaren Automotive είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι η τελευταία έκδοση του πολυβραβευμένου της McLaren 720S – που πρόσφατα ψήφισε το World Performance Car 2019 από την κριτική επιτροπή του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς – θα είναι διαθέσιμη για την νεότερη γενιά των οπαδών των supercar να οδηγούν στο σπίτι.

McLaren 720S Ride-On_04

Ενισχύοντας αυτή τη νέα γενιά από ενθουσιώδεις νέους δημιουργήθηκε ένα ακόμη supercar από τη  McLaren, που εδρεύει στο Woking του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Ride-On μεταφέρει το ύφος στο επόμενο επίπεδο αυθεντικότητας της McLaren. Και με μια σειρά από δημοφιλή χρώματα McLaren που είναι διαθέσιμα, τα παιδιά από τριών έως και έξι ετών έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από υπέροχα χρώματα, όπως τα Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White ή Σάρος Γκρίζα.

McLaren 720S Ride-On_05

Το νέο, επίσημα εγκεκριμένο όχημα McLaren 720S ‘Ride-On’ ακολουθεί το  πρώτο παιδικό  ηλεκτρικό  αυτοκίνητο, το McLaren P1TM ‘Ride-On’ το οποίο κυκλοφόρησε το 2012.

McLaren 720S Ride-On_06

Εμπνευσμένο από τους νεότερους λάτρεις της McLaren και τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, η light έκδοση McLaren P1TM απέδειξε ότι τα μικρά πράγματα μπορούν πραγματικά να βρίσκονται πολύ κοντά σε μια πραγματική McLaren.

McLaren 720S Ride-On_07

Όπως το McLaren P1TM ‘Ride-On’, το McLaren 720S ‘Ride-On’ τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που λειτουργεί με ένα πεντάλ γκαζιού με επιπλέον ήχου κινητήρα – γιατί σε όλους μας αρέσει να ακούμε έναν πραγματικό κινητήρα!

McLaren 720S Ride-On_08

Αυτός ο “κινητήρας” λειτουργεί με κλειδί, αλλά μπορεί επίσης να ελεγχθεί και με τηλεχειρισμό, προκειμένου να παρέχει ένα βαθμό αυτονομίας, καθώς και τον απαραίτητο γονικό έλεγχο. Η λειτουργία των φρένων είναι με πίσω φως φρένων, αλλά υπάρχει ακόμη  και μια οθόνη απεικόνισης του ταμπλό η οποία δίνει πληροφορίες στους μπόμπιρες οδηγούς.

McLaren 720S Ride-On_09

Στην οθόνη υπάρχει επίσης το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας, με διακόπτες για διαφορετικές λειτουργίες πάνω στο ταμπλό. Όταν δεν κινείται το αυτοκίνητο, ο νεαρός οδηγός της McLaren μπορεί να ακούσει μουσική ή να παρακολουθήσει μια μικρή ταινία συνδέοντας μια κάρτα USB ή SD στις υποδοχές. Τέλος, μια επιλογή από δημοφιλή τραγούδια για τα παιδιά  έξι χρονών βρίσκεται προ-φορτωμένο στο σύστημα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO