Ειδήσεις Auto

Tο δυναμικό SUV πόλης για την κινεζική αγορά

Η Skoda  παρουσίασε μια πρώτη άποψη για το επόμενο μέλος της οικογένειάς  SUV της γκάμας της στην Κίνα, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Shenzhen του Χονγκ Κονγκ. Το  VISION GT αποτελεί μια σπουδή για ένα SUV πόλης, τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κινεζικής αγοράς.

Συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις με μεγάλους εσωτερικούς  χώρους, προσφέροντας προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και υπογραμμίζοντας τη δυναμική του φιλοδοξία μέσα από ένα σπορ και κομψό σχεδιασμό coupé. Η έκδοση παραγωγής του VISION GT αναμένεται να παρουσιαστεί  αργότερα μέσα στη χρονιά.

Skoda Vision GT_03

Με την παρουσίαση της εμπορικής έκδοσης, η Κίνα θα είναι η μόνη αγορά στον κόσμο όπου η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει πέντε διαφορετικά μοντέλα SUV.

Χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι η σχεδίαση SUV με το σπορ χαρακτήρα και δυναμισμό, οι νέες κάθετες πτέρυγες στη μάσκα του ψυγείου, μαζί  με τους προβολείς Matrix LED εμπρός, που αποτελούνται από έξι στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου.

Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το Skoda VISION GT είναι ιδανικό για αστικές περιοχές. Το SUV  πόλης έχει μήκος 4.416 χιλ.  πλάτος 1.906 χιλ.  και ύψος 1.633 χιλ. Το μακρύ μεταξόνιο των 2.611 χιλ. υποδηλώνει τον άνετο  εσωτερικό χώρο του.  Η έκδοση παραγωγής του Skoda VISION GT θα επεκτείνει σημαντικά την οικογένεια SUV της μάρκας στην αχανή κινεζική αγορά. Η Κίνα θα είναι τότε η μόνη αγορά στον κόσμο όπου η Skoda θα προσφέρει πέντε διαφορετικά μοντέλα SUV. Η σειρά ξεκινά με το μεγάλο KODIAQ και το KAROQ, το οποίο όμως είναι κατά  50 χιλ.  μεγαλύτερο από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή έκδοση.

Η κινεζική έκδοση του Skoda KAMIQ, του Skoda KODIAQ GT και η μελλοντική έκδοση του VISION GT - που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για την Κίνα - ολοκληρώνουν το χαρτοφυλάκιο SUV της Skoda  στη μεγαλύτερη ενιαία αγορά. Η Skoda  θεωρεί ότι η εκστρατεία μοντέλων SUV αποτελεί βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής της στρατηγικής τόσο στην Κίνα όσο και παγκοσμίως. Το 2018, η Skoda  πέτυχε την ισχυρότερη ανάπτυξη στην κινεζική αγορά από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Παρά τις προκλητικές οικονομικές συνθήκες, η τσεχική μάρκα αύξησε τις τοπικές της παραδόσεις κατά 4,9% ετησίως σε 341.000 οχήματα.

Skoda Vision GT_04

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok