spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο έκτο Skoda  Student Concept Car είναι pickup

Το έκτο Skoda  Student Concept Car είναι pickup

Έτσι φτιάχνεται το μέλλον ενός τόπου! Με θυσίες, με οράματα, με υποδομές, με στοχευμένες ενέργειες, με όρεξη και με εθνικό προγραμματισμό. Και νάσου το έκτο Skoda Student Concept Car. Είναι ένα κάλεσμα για περιπέτεια.  Το concept pickup με βάση το KODIAQ συνδυάζει μεγάλη χρηστικότητα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Καινοτόμο σχεδιασμό, εφέ φωτισμού και νέα απλά έξυπνα χαρακτηριστικά είναι τα κορυφαία σημεία ενός Student Car.  Το έργο παρουσιάζει την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης στην επαγγελματική σχολή Skoda στο Mlada Boleslav που λειτουργεί από το 2014.

Mountiaq_boot_storage (Medium)

Ζηλεύουμε αυτές τις προσπάθειες! Μόλις 35 μαθητευόμενοι από την Επαγγελματική Σχολή Skoda έφτασαν στο τέλος της εκπαιδευτικής τους χρονιάς: μετά από οκτώ μήνες έντονης εργασίας, παρουσίασαν ένα θεαματικό pickup με βάση το ŠKODA KODIAQ με τη μορφή του ŠKODA MOUNTIAQ.

Για έκτη συνεχή φορά, το έργο λειτουργεί ως βιτρίνα για τις τεχνικές δεξιότητες των μαθητευομένων. Συνολικά 35 μαθητευόμενοι από επτά διαφορετικές ειδικότητςς, μεταξύ των οποίων έξι γυναίκες, συμμετείχαν στην ανάπτυξη και παραγωγή του ŠKODA MOUNTIAQ.

Δείτε τη δημιουργία των μαθητών επαγγελματικής σχολής

Το όλο εγχείρημα απαίτησε περισσότερες από 2.000 ώρες έντονης εργασίας σε διάστημα οκτώ μηνών Οι μαθητευόμενοι ξεκίνησαν τις εργασίες τους στο νέο Student Concept Car το φθινόπωρο του 2018.

Mountiaq_front_nudge (Medium)

Μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, ξεκίνησε η φάση παραγωγής τον Ιανουάριο. Οι εργασίες του πλαισίου  και της βαφής πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το όχημα εγκαίρως για την προθεσμία του Μαΐου.

Mountiaq_side (Medium)

Έχει μήκος 4.999 χιλιοστά, πλάτος 2.005 χιλιοστά και ύψος 1.710 χιλ. Το μεταξόνιο είναι 2.788 χιλιοστά και το όχημα ζυγίζει 2.450 κιλά. Για βελτιωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου, οι ασκούμενοι αύξησαν την απόσταση από το έδαφος κατά δέκα εκατοστά έναντι του KODIAQ SCOUT, που έφτασε στα 29 εκατοστά. Το πέτυχαν αυτό εν μέρει εφαρμόζοντας τροχούς Rockstar II 17 ιντσών καθώς και ειδικά ελαστικά εκτός δρόμου με ιδιαίτερα βαθύ πέλμα.

Ένας βενζινοκινητήρας 2,0 TSI προσφέρει ισχύ 140 kW (190 PS).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO