spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣThe House of Rolls-Royce

The House of Rolls-Royce

Και για το λόγο αυτό υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις οι οποίες απευθύνονται στην ελίτ αυτών ανά τον κόσμο, που όχι απλά τα έχουν, αλλά τους περισσεύουν. Αποτέλεσμα είναι οι χλιδάτοι κατασκευαστές να δημιουργούν για την ελίτ των πελατών τους.

Rolls-Royce_ 03

Η επιτυχία του The House of Rolls-Royce βασίζεται στο ότι εξυπηρετεί μια απαλή παρουσία στα πιο πολυτελή σημεία του κόσμου, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς μάρκας αλλά και όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το θρυλικό αυτό όνομα μπορούν εύκολα και άνετα και να πάρουν για “καλή γεύση” από ένα Rolls-Royce.

Rolls-Royce_ 04

Με αυτό το πνεύμα, η Rolls-Royce συνεχίζει να εξελίσσει το καινοτόμο πρόγραμμά της για το Social Hotspot το 2019 στο εξαιρετικό πολυτελές  θέρετρο Courchevel 1850. Εδώ, οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί πελάτες της μάρκας μπορούν να βιώσουν τις εξαιρετικές ικανότητες του νέου Rolls-Royce Cullinan -pike και off-piste, καθώς και το Dawn, το όμορφο Drophead Coupé της μάρκας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον που ταιριάζει με τη Rolls-Royce.

Rolls-Royce_ 05

Courchevel 1850

Η μάρκα επιστρέφει στο θεαματικό ξενοδοχείο Le Lana,  στις βασικές εβδομάδες της ευρωπαϊκής περιόδου χειμερινών σπορ (18 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου). Μια θαυμάσια συλλογή από αυτοκίνητα Bespoke και καταστήματα για τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής θα λειτουργούν σε αυτό το ιστορικό πρώην σαλέ, δίπλα στην Bellecôte, στην παγκοσμίως γνωστή περιοχή του Les Troise Vallées.

Rolls-Royce_ 06

Κάθε ημέρα, οι πελάτες θα  μπορούν να δοκιμάζουν το Cullinan και εκτός δρόμου, καθώς και το Dawn.  Το βράδυ, οι επισκέπτες καλούνται να συμμετάσχουν σε αποκλειστικές συγκεντρώσεις, επιμελημένες για να ενημερώνονται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας.

Rolls-Royce_ 07

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Hôtel Les Airelles του Courchevel 1850 θα μπορούν να απολαύσουν ένα Cullinan με οδηγό από και προς τις πίστες για όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2019.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO