spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣNissan GT-R limited edition

Nissan GT-R limited edition

Η Nissan θα κατασκευάσει μια ειδική έκδοση του GT-R, για να τιμήσει την συνεργασία της με τη Naomi Osaka. Το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο, θα είναι διαθέσιμο  σε τρία χρώματα.

Limited Edition GT-R_03

Η εταιρεία θα ανοίξει το “βιβλίο” παραγγελιών για μια ειδική έκδοση του Nissan GT-R, με σκοπό να τιμήσει την συνεργασία  της με την πρωταθλήτρια του τένις στο  Grand Slam, Naomi Osaka.

Limited Edition GT-R_04

Για την περίσταση, η Nissan σχεδιάζει να κατασκευάσει έως και 50 αυτοκίνητα, με εξατομικευμένες προδιαγραφές που βασίζονται στην έκδοση Premium του Nissan GT-R. To μοντέλο θα προσφέρεται με τρεις επιλογές χρώματος : Midnight Opal, Brilliant White Pearl και Meteor Flake Black Pearl.

Limited Edition GT-R_05

Η Osaka, η οποία “χρίστηκε” πρέσβειρα της  Nissan,  λίγες μέρες αφότου κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στο  Grand Slam, συνέδραμε στην επιλογή των σχεδίων για τα χρώματα της ειδικής έκδοσης του GT-R.

Limited Edition GT-R_06

Για το αναμνηστικό μοντέλο, έχουν αναπτυχθεί τρία νέα σχέδια χρωμάτων και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε από τα χρώματα του αμαξώματος.

Limited Edition GT-R_07

Το αυτοκίνητο έρχεται με στοπ φώτα LED  υψηλής στάθμης, στην πίσω ανθρακονημάτινη αεροτομή, καθώς και με μια χρυσή “ταυτότητα”  πλαισίου στον κινητήρα.

Limited Edition GT-R_08

Οι τιμές για το συγκεκριμένο supercar, που θα πωληθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Limited Edition GT-R_09

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO