spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέες  Mercedes AMG GT και AMG GT R PRO

Νέες  Mercedes AMG GT και AMG GT R PRO

Υπέροχα δημιουργήματα οδήγησης στο LA Auto Show 2018 στην Καλιφόρνια. Τώρα το ανανεωμένο Mercedes AMG GT παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρεμιέρα και έλκει τη ματιά των απανταχού φανατικών των supercars. Η σειρά ξεκινά με το AMG GT entry level και συνεχίζει με τα  AMG GT S, AMG GT C και AMG GT R. Τέλος, υπάρχει τώρα και η νέα έκδοση GT R Pro.

AMG GT_ 03

Με εξωτερικές και εσωτερικές επεμβάσεις, τόσο η coupe έκδοση, όσο και η roadster, κάτω από το καπό φιλοξενούν τον V8 4.0 λίτρων κινητήρα με ισχύ η οποία κυμαίνεται από 470 έως 580 ίππους. Η νέα σειρά ΑMG αντλεί τεχνογνωσία από τους αγώνες GT3 και GT4, στην αεροδυναμική, τον κινητήρα, αλλά και το γενικότερο σετάρισμα της ανάρτησης.

AMG GT_ 04

Το AMG GT ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο τον πυρήνα της μάρκας μας, Driving Performance “, ενώ στο ντεμπούτο του πριν από τέσσερα χρόνια όχι μόνο εντυπωσίασε τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων αλλά δημιουργούσε νέες διαστάσεις στον ανταγωνιστικό.  Για να συνεχιστεί αυτή η επιτυχία, η σειρά εξοπλίστηκε με πολλές καινοτομίες από την AMG GT 4-Door Coupé.

Κανένα άλλο μοντέλο παραγωγής της Mercedes-AMG προς το παρόν είναι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο όπως το νέο AMG GT R PRO.

AMG GT_ 05

Συνεπώς, τώρα υπάρχει ένας νέος τρόπος ελέγχου (AMG Dynamics) στο σύστημα ESP που είναι σε θέση να προβλέπει τι θα κάνει το αυτοκίνητο πριν το κάνει ο οδηγός ειδικά στο απαιτητικό περιβάλλον της πίστας. Η νέα λειτουργία AMG Track Pace στο σύστημα πολυμέσων μπορεί να καταγράψει τηλεμετρία από ένα σύνολο γύρων σε πραγματικό αγώνα, προκειμένου να μπορεί να αναλύσει μια σειρά δεδομένων από κάθε γύρο.

AMG GT_ 06

Το AMG GT R PRO τροποποιήθηκε σε πολλές του λεπτομέρειες προκειμένου να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση σε αγώνες, όπως η βελτιστοποιημένη ειδική ισχύς, η νέα ανάρτηση και η αεροδυναμική ρύθμιση.

AMG GT_ 07

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO