spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ νέα BMW M8 coupe στην τελική ευθεία

Η νέα BMW M8 coupe στην τελική ευθεία

Από την αγωνιστική πίστα στο δρόμο: η νέα BMW M8 Coupe ολοκληρώνει το τελικό στάδιο στο δρόμο για τη μαζική παραγωγή της και η BMW M GmbH δοκιμάζει ένα αρχικό πρωτότυπο στην πίστα GP του Εστορίλ, στην Πορτογαλία.

Νέα BMW M8 βρίσκεται στην τελική της φάση. Είναι εξαιρετικά δυναμική,  ευέλικτη και φυσικά είναι BMW σειράς M. Η φιλοσοφία της εταιρείας για τα αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, εφαρμόζεται και σε αυτό το μοντέλο. Δηλαδή έχει ελαχιστοποιημένο βάρος, χαμηλό κέντρο βάρους, ομοιόμορφη κατανομή βάρους, βέλτιστο μεταξόνιο και φαρδιά μετατρόχια. Η ειδική ανάρτηση M πετυχαίνει εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια, ακρίβεια διεύθυνσης και δυναμική συμπεριφορά στο στρίψιμο.

BMW M8 coupe_ 03 BMW M8 coupe_ 04

Και το κερασάκι στην “τούρτα” είναι ο υψηλόστροφος V8 κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo που αποδίδει πάνω από 440 kW/600 hp. Πλήρως μεταβλητή μεταφορά ισχύος μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive με μεγαλύτερο ποσοστό κατανομής ροπής πίσω και με 2WD mode.

Το λανσάρισμα στην αγορά της BMW M8 Coupe θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019 και οι επιπλέον εκδόσεις του μοντέλου θα είναι οι BMW M8 Cabrio και  BMW M8 Gran Coupe.

BMW M8 coupe_ 05 BMW M8 coupe_ 06

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO