Ειδήσεις Auto

Αποκάλυψη για το Βραζιλιάνικο Navara

Το πρωτότυπο pickup  διάσωσης με τον “σκληροτράχηλο” χαρακτήρα, μπορεί να ανταπεξέλθει σε αποστολές στις ποιο δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές. Η Nissan παρουσίασε στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο,  το Frontier Sentinel, ένα concept pickup που σχεδιάστηκε από το στούντιο σχεδιασμού  της Nissan Brazil. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο, έχει  σχεδιαστεί για αποστολές διάσωσης επί Βραζιλιάνικου εδάφους.

Δείτε πως δημιουργείται το Nissan Fronter Sentinel

https://youtu.be/ibH0fh15F_4

Το Frontier Sentinel ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως δύο συστοιχίες μπαταριών  από το Nissan LEAF, για την παροχή βοηθητικής ισχύος. Ο χώρος φόρτωσης έχει προσαρμοστεί για να χωρέσει τις μπαταρίες  και διαθέτει ένα σετ συρταριών για την αποθήκευση γαντιών, φακών, κράνους, εργαλείων και λοιπού συναφούς εξοπλισμού.

Nissan Frontier Sentinel  03

Το άνω μέρος του χώρου φόρτωσης  φέρει μια πλατφόρμα, από την οποία μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί ένα drone. Ένα ενισχυμένο roll bar εκτείνεται στις δύο πλευρές του χώρου φόρτωσης, όπου υπάρχει  περισσότερος  χώρος  για την αποθήκευση εξοπλισμού διάσωσης, καθώς και δύο πρίζες.

Ο Βραζιλιάνικος  Υάκινθος μακάο,  ένα είδος παπαγάλου που ενδημεί στην κεντρική και ανατολική Νότια Αμερική, αποτέλεσε την έμπνευση για το χρώμα  Thunder – Blue του πρωτότυπου οχήματος.

Nissan Frontier Sentinel  05

Στο Frontier Sentinel ξεχωρίζει επίσης το snorkel,  το οποίο του επιτρέπει να διασχίσει περάσματα με βαθιά νερά, καθώς και ένα ειδικό σύστημα φωτισμού στην κορυφή του παρμπρίζ. Στο εσωτερικό, το όχημα διαθέτει ταμπλό και κεντρική κονσόλα σε χρώμα Electric – Yellow, εμπνευσμένο από τα ηλεκτρικά κυκλώματα. Αντίστοιχη απόχρωση διαθέτουν και τα καθίσματα  στην επένδυση και την ραφή τους.

Nissan Frontier Sentinel  06

Το Nissan Frontier στη Νότια Αμερική,  γνωστό  ως  NAVARA,  διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη στην παγκόσμια δημοτικότητά του, το μοντέλο κατασκευάζεται σε παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και τώρα στην Αργεντινή.

Nissan Frontier Sentinel  02

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok