Ειδήσεις Auto

To νέο όνομα στα compact μοντέλα

Το όνομα του προέρχεται από τη λατινική λέξη η οποία σημαίνει «σκάλες» ή «σκάλα». Με το νέο αυτό μοντέλο η Skoda κάνει  το επόμενο άλμα στο σχεδιασμό και την τεχνολογία. Το ολοκαίνουργιο Skoda Scala το οποίο θα το δούμε στο τέλος του χρόνου, είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο το οποίο  φέρει το όνομα Skoda με γράμματα στο πίσω κεντρικό τμήμα του αυτοκινήτου.

Ο Bernhard Maier, Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda Auto, τονίζει: "Με τη νέα Skoda Scala  ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στη συμπαγή κατηγορία της εταιρείας. Πρόκειται για μια εντελώς νέα εξέλιξη που θέτει πρότυπα όσον αφορά την τεχνολογία, την ασφάλεια και το σχεδιασμό σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι η Scala έχει την καλύτερη ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τη μάρκα στην Α κατηγορία οχημάτων. Με το συγκεκριμένο μοντέλο η Skoda  παρουσιάζει τη νέα συναισθηματική εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση για πρώτη φορά στη σειρά παραγωγής, προκαλώντας ήδη μια πρώτη αίσθηση στο Motor Show του Παρισιού με τη μορφή του VISION RS.  Η παραδοσιακή τσεχική μάρκα κάνει επίσης ένα άλμα προς τα εμπρός από την άποψη της τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμα χαρακτηριστικά στο νέο μοντέλο που μέχρι στιγμής έχουν δει μόνο σε υψηλότερες κατηγορίες. Η λατινική έννοια "σκάλες" ή "σκάλα" είναι επομένως ένας τέλειος συνδυασμός, καθώς η Skoda έχει κάνει αρκετά μεγάλα αναπτυξιακά βήματα προς τα εμπρός και ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της μάρκας, τις οποίες συνοπτικά περιγράφει ο όρος "έξυπνη διακήρυξη".

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok