Ειδήσεις Auto

Συλλεκτική σειρά  110 χρόνων ιστορίας

Η Morgan Motor Company  προετοιμάζεται για τον εορτασμό των 110 χρόνων ιστορίας της και παρουσιάζει μια σειρά επετιακών μοντέλων "110 Edition", λίγο πριν από την 110η επέτειο της το 2019. Κάθε μοντέλο της σειράς θα φέρει μοναδικά εορταστικά σήματα, υποδηλώνοντας τη σημασία του ως αυτοκίνητο ειδικής έκδοσης 110. Η Βρετανική εταιρεία με έδρα το Malvern, εξακολουθεί να παραμένει ιδιοκτησία της οικογένειας Morgan. Τα επετιακά μοντέλα της περιλαμβάνουν τα 4/4, Plus 4, Roadster και 3 Wheeler.

Κάθε μοντέλο της επετιακής σειράς 110 εξοπλίζεται με ένα μοναδικό badge, υποδηλώνοντας τη σημασία τους ως έκδοση του 110ου έτους, καθώς και μια εκτεταμένη λίστα επιλεγμένου styling που συμπεριλαμβάνεται χωρίς επιπλέον κόστος. Πέραν των επιλογών των επιδόσεων και styling, τώρα θα υπάρχει και  μια νέα σειρά χρωμάτων. Αυτά τα χρώματα αντικατοπτρίζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα της Morgan σε όλη την ιστορία της εταιρείας.

Morgan 110 Edition  04

Στις επετιακές αυτές εκδόσεις προσφέρονται, ακόμη, βελτιώσεις των επιδόσεων τους, αλλά και επιπλέον οπτικές βελτιώσεις. Διαφορετική εμπρός μάσκα και σπορ εξάτμιση  προσφέρονται με κάθε μοντέλο "110", όπως και  δερμάτινο λουράκι οροφής για τα Plus 4 και Roadster. Στα ίδια μοντέλα υπάρχουν και εσωτερικές επεμβάσεις, όπως τιμόνι Moto-Lita με δερμάτινη επένδυση ή ξύλινο τιμόνι, διαφορετικά σπορ καθίσματα και επιλογές από δέρμα Yarwood. Και φυσικά τα αυτοκίνητα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το λογότυπο "110 Edition" κεντημένο στο προσκέφαλο των καθισμάτων. Όλες αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Plus 4 διατίθεται στη Βρετανική αγορά από  44.106 λίρες. Σε αυτήν την τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ, που  στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τις 8.700 λίρες.

Το Roadster ξεκινά από 55.074 λίρες σε  συνολικά 15 νέες επιλογές, οι οποίες  κοστίζουν 8.000 λίρες, αλλά προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Το 3 Wheeler "110 anniversary" περιλαμβάνει σειρά εξωτερικών κι εσωτερικών επεμβάσεων, συνολικού κόστους 3.300 λιρών, δίχως όμως κανένα επιπλέον κόστος  για τον πελάτη. Αυτό είναι διαθέσιμο από 39.486 λίρες.

Morgan 110 Edition  08

Ο Steve Morris, Διευθύνων Σύμβουλος της Morgan Motor Company δήλωσε:

"Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή να ηγηθούμε της εταιρείας Morgan Motor Company καθώς πλησιάζουμε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο στην ιστορία μας. Είμαστε ευτυχισμένοι και συνεχίζουμε σαν ιδιωτική, βρετανική, οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής αυτοκινήτων, και στο 110ό έτος των δραστηριοτήτων μας είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ. Ορόσημα, όπως η 110η επέτειος, προσφέρουν σε όλους τους συνεργάτες της μάρκας μια ευκαιρία για προβληματισμό, καθώς και μια ευκαιρία για εμάς να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους πελάτες μας. Τα οχήματα '110 Edition' είναι η αρχή των εορτασμών μας και προσβλέπουμε στην πραγματοποίηση περαιτέρω συναρπαστικών ανακοινώσεων το 2019. "

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok