spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝτεμπούτο στο Παρίσι

Ντεμπούτο στο Παρίσι

Skoda Kkodiaq RS 10“Διέρρευσαν” οι πρώτες λεπτομέρειες για το νέο Skoda Kodiaq RS, το οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Motor Show στο Παρίσι σε λίγες εβδομάδες. Σε ένα βίντεο, η Skoda προσφέρει μια προεπισκόπηση των προβολέων πλήρους οδήγησης του αυτοκινήτου, του Virtual Cockpit και της νέας λειτουργίας Dynamic Sound Boost, που τονίζει τον δυναμικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου RS με σφιχτό και πιο σπορ ήχο.

Δείτε το πρώτο video για το Skoda Kodiaq RS

Skoda Kkodiaq RS 12Με τον πιο ισχυρό κινητήρα ντίζελ παραγωγής στην ιστορία εταιρείας (176 kW, 240 ίππων), το σύστημα τετρακίνησης και την προσαρμοζόμενη ανάρτηση, το πρώτο SUV υψηλών επιδόσεων είναι γεγονός. Αυτός ο δυναμισμός τονίζεται από τους προβολείς πλήρους οδηγήσεως, οι οποίοι θα διατίθενται ως στάνταρ. Το βίντεο δείχνει το προαιρετικό μεταλλικό σπορ μπλε Race χρώμα, το οποίο είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε SUK.

Skoda Kkodiaq RS 13Ο βασικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει το ατομικά ρυθμιζόμενο Virtual Cockpit. Είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που προσφέρει Dynamic Sound Boost. Αυτό το εξελιγμένο σύστημα χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τα συστήματα ηλεκτρονικής πλακέτας του αυτοκινήτου και εντείνει τον ήχο του κινητήρα ανάλογα με τον επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συναρπαστική και συγκινητική ακουστική εμπειρία, που κάνει το RS ακόμα πιο ευχάριστο οδηγικά. Περισσότερα στο σαλόνι αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας τον ερχόμενο Οκτώβριο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO