spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτη επίσημη των BMW X3 M και BMW X4 M

Πρώτη επίσημη των BMW X3 M και BMW X4 M

BMW X3_X4_M prototype 10Η BMW M GmbH ετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα! Τώρα επεκτείνει τη γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων στις κατηγορίες Sports Activity Vehicles (SAV) και Sports Activity Coupes (SAC) της οικογένειας BMW X, η παραγωγή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει. Κατά τη διάρκεια των αγώνων DTM στο Nürburgring, το περασμένο Σαββατοκύριακο πρωτότυπες BMW X3 M και BMW X4 M δοκιμάστηκαν στην πίστα. Αυτό σημαίνει ότι τα καμουφλαρισμένα οχήματα προ-παραγωγής έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ακριβώς BMW X3_X4_M prototype 11εκεί όπου οι δυναμικές αρετές των BMW X3 M και BMW X4 M αγγίζουν το ανώτατο επίπεδο ωριμότητάς τους. Στο Nürburgring, κατά παράδοση, ολοκληρώνεται το τελικό στάδιο δοκιμών και το πρόγραμμα σεταρίσματος για το συνολικό πακέτο M, που περιλαμβάνει σύστημα κίνησης, ανάρτηση και αεροδυναμική.

BMW X3_X4_M prototype 13Με ιδιαίτερα εξωτερικά χαρακτηριστικά
Με μεγάλους αεραγωγούς μπροστά, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα M και σύστημα εξαγωγής με τέσσερις απολήξεις ενσωματωμένες στην πίσω ποδιά, τα οχήματα ήδη φέρουν τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου BMW M σε αρχικό στάδιο της διαδικασίας εξέλιξής τους. Από τεχνολογικής απόψεως, το στοιχείο που ξεχωρίζει στις BMW X3 M και BMW X4 M είναι ένας νέος, straight six κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo και ιδιαίτερη ευστροφία.

BMW X3_X4_M prototype 14Οι διαδικασίες εξέλιξης
Μέρος της διαδικασίας εξέλιξης είναι το τελικό ‘tuning’ της τεχνολογίας M xDrive που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη νέα BMW M5. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στις BMW X3 M και BMW X4 M για να εξασφαλίζει εξαιρετική και χωρίς διακοπές μεταφορά ισχύος σε όλους τους τροχούς, με στόχο τις υψηλές επιδόσεις. Η εξέλιξη του συστήματος τετρακίνησης για τις απαιτήσεις των BMW X3_X4_M prototype 15μοντέλων M εγγυάται μέγιστη ελκτική πρόσφυση και κατανομή ροπής χωρίς απώλειες, για την επίτευξη μιας άκρως δυναμικής συμπεριφοράς. Με τη συμβολή του ενεργού πίσω διαφορικού Μ, το δυναμικό στρίψιμο, η ευελιξία και η ακριβής συμπεριφορά των BMW X3 M και BMW X4 M ανεβαίνουν σε επίπεδο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ανταγωνισμό.

BMW X3_X4_M prototype 16Νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς
«Με ειδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων M, οι BMW X3 M και BMW X4 M θα εγκαινιάσουν νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες οχημάτων», δήλωσε ο Frank van Meel, Πρόεδρος της BMW M GmbH.

Με τις τελευταίες προϊοντικές καινοτομίες της, η BMW M GmbH για μία φορά ακόμα BMW X3_X4_M prototype 21εισέρχεται σε μία νέα κατηγορία. Οι BMW X3 M και BMW X4 M θα προσφέρουν για πρώτη φορά την εμπειρία των κορυφαίων επιδόσεων, της ευελιξίας και της αίσθησης οδηγικής ακρίβειας σε μοντέλα Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupe της premium μεσαίας κατηγορίας. Επομένως, η BMW M GmbH συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη στρατηγική δυναμικής επέκτασης, με νέες και άκρως ελκυστικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO