spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣLada Niva 4×4 Vision

Lada Niva 4×4 Vision

Lada Niva 4X4 Vision Concept 10Μια ευχάριστη έκπληξη μας έφθασε από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας. Η Lada, μετά τη Renault, πραγματοποίησε μια σπουδαία παρουσίαση. Πρόκειται για το πρωτότυπο Niva 4×4 Vision, τον αντικαταστάτη και συνεχιστή της μεγάλης παράδοσης της ρωσικής εταιρείας.

Δείχνει πολύ άγριο, με “φουσκωμένα” φτερά, με τροχούς 21 ιντσών και χαρακτηριστικά για πολύ εκτός δρόμου διαδρομές.

Lada Niva 4X4 Vision Concept 12Μετά τη Renault η οποία παρουσίασε το νέο της C SUV Arkana, η Lada έκανε τη μεγάλη έκπληξη, πραγματοποιώντας μια σπουδαία παρουσίαση.

Το καθ΄ όλα εντυπωσιακό πρωτότυπο 4×4 Vision θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του θρυλικού και ιστορικού Niva. Βέβαια, το μοντέλο παραγωγής πολύ πιθανό να μην είναι τόσο “άγριο” και επιθετικό όσο το πρωτότυπο, αλλά δείχνει τις προθέσεις της εταιρείας για την κατηγορία αυτή.

Δείτε το νέο Lada Niva 4×4 Vision

Lada Niva 4X4 Vision Concept 13Το πρωτότυπο της παρουσίασης έχει συνολικό μήκος 4,2 μέτρα και είναι βασισμένο στη νέα φιλοσοφία της εταιρείας με το γράμμα Χ. Άκρως επιθετικό, εντυπωσιάζει από κάθε γωνιά που θα το δει κανείς.

Εκεί που έγιναν ακόμη πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις είναι το εσωτερικό του το οποίο δείχνει τελείως φουτουριστικό.

Το έντονο πορτοκαλί σε συνδυασμό με το γκρι και το μαύρο εντυπωσιάζουν και παραπέμπουν σε αυτοκίνητο του μέλλοντος. Με εντυπωσιακή πανοραμική οροφή, Lada Niva 4X4 Vision Concept 21με ψηφιακό πίνακα οργάνων, με πολυλειτουργικό τιμόνι και μεγάλη οθόνη στη κεντρική κονσόλα, δείχνει τις προθέσεις του.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα κιβώτια ταχυτήτων. Θα αναμένουμε.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO