spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣJeep Wrangler Moab Edition

Jeep Wrangler Moab Edition

Wrangler Moab edition 10Η Jeep παρουσιάζει το νέο Wrangler Moab Edition 2018, βασισμένο στην έκδοση Sahara, προσθέτοντας όμως ειδικό εξοπλισμό τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου και ειδικών ελαστικών λάσπης διάστασης 32 ιντσών. Ακόμη, μια σειρά από ειδικό πρόσθετο εξοπλισμό, το καθιστούν ¨ετοιμοπόλεμο” για κάθε αφιλόξενη περιοχή του πλανήτη. Η ονομασία Moab προέρχεται από μια “αποκομμένη” από τον πολιτισμό πόλη η οποία βρίσκεται στην “καρδιά” της αφιλόξενης και φημισμένης ερήμου της Γιούτα, στο κλασικό “Far West”.Wrangler Moab edition 11

Πρόκειται για ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης που βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler. Το Wrangler Moab Edition τιμά τη μεγάλη ιστορία συμμετοχών της μάρκας με το ετήσιο event Easter Jeep Safari στο Moab της Γιούτα και τον μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει.

Βασισμένο στο μοντέλο Wrangler Sahara, διαθέτει ατσάλινους προφυλακτήρες με αφαιρούμενα άκρα, επιθετικά ελαστικά λάσπης εδάφους Wrangler Moab edition 1532 ιντσών, προβολείς LED και πίσω φώτα, decal Moab στην κουκούλα και Rubicon 17 ιντσών τροχούς βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό. Μια σκληρή οροφή σε χρώμα του αμαξώματος είναι στάνταρ, αλλά η τροφοδοσία Dual Top Group ή Sky One-Touch είναι επίσης διαθέσιμες. Θα διατίθεται σε εννέα χρώματα. Στις ΗΠΑ η τιμή του θα ξεκινά από 52.695 δολάρια.

Στο εσωτερικό του, το Wrangler Moab Wrangler Moab edition 14Edition διαθέτει το Leather Interior Group, το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα που έχουν διακοσμηθεί με δέρμα και ένα δερμάτινο ταμπλό και Safety Group, που περιλαμβάνει ανίχνευση τυφλών σημείων και ανίχνευση οπισθίων διαδρομών, ParkSense park assist ParkView οπίσθια κάμερα ασφαλείας με δυναμικές γραμμές πλέγματος. Τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Selec-Trac, Passive Keyless Entry, πίσω διαφορικό Trac-Lok με περιορισμένη ολίσθηση, την οθόνη αφής Uconnect 8,4 ιντσών με πλοήγηση, το κορυφαίο ηχητικό σύστημα Alpine 9 ηχείων και all-weather slush πατάκια.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO