Ειδήσεις Auto

Η πιο ισχυρή ατμοσφαιρική V12 των 770 hp & 720 Nm ροπή

Lamborghini Aventador SVJ 10Την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Αυγούστου πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Salon Privé, στο Blenheim Palace, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου στο «The Quail, A Motorsports Gathering» στις ΗΠΑ, τώρα η Lamborghini SVJ θα εμφανιστεί στο Salon Privé, από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Μια πρώτη ματιά στη νέα Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini Aventador SVJ 12Η φιλοσοφία η οποία κρύβεται πίσω από την σπουδαία SVJ, είναι η πρόθεσή της να δημιουργήσει το «τέλειο αυτοκίνητο του απαιτητικού οδηγού». Και το γεγονός αυτό προσπαθεί να το πετύχει με το ενισχυμένο και πατενταρισμένο σύστημα ενεργητικής αεροδυναμικής της Lamborghini. Τώρα έχει βελτιωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, ανασχεδιασμένο πλαίσιο, υψηλότερη ακαμψία, ενισχυμένο σύστημα διεύθυνσης πίσω τροχών και περισσότερη ισχύ.

Η Aventador SVJ αποδίδει 770 hp και 720 Nm ροπής στις 6.750 σ.α.λ. Είναι η πιο ισχυρή, ατμοσφαιρική έκδοση της σειράς των Lamborghini Aventador SVJ 18κινητήρων V12, που κατασκεύασε ποτέ η Lamborghini.

Η ονομασία προέρχεται αναφορικά με το SV από το «super veloce» ( ταχύτατη), ενώ το J αναφέρεται για δρόμο και πίστα. Το υπεραυτοκίνητο αυτό έχει βάρος μόλις 1.525 κιλών, ενώ ο λόγος βάρους / ισχύος είναι 1,98 κιλά / 1 hp. Και η αναλογία αυτή "μεταφράζεται από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με τα 0-200 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 8,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok