Ειδήσεις Auto

Πόσο μακριά του βρισκόμαστε!

Ordinary day 10Μια γρήγορη, κυριολεκτικά, πρωινή βόλτα στο κέντρο της Λειψίας, στη Γερμανία, μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμη κι έναν βαθύτερα μυημένο στην αυτοκίνηση και την τεχνολογία της. Σήμερα, ο φίλος και αναγνώστης μας Αντώνης Χ. κινήθηκε για επαγγελματικούς λόγους στο κέντρο αυτής της γερμανικής βιομηχανικής πόλης. Και το τι κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό, δεν περιγράφονται με λόγια. Δείτε τις φωτογραφίες του θέματος.

Κατ' αρχάς αποδείχθηκε ιδανικός βιομηχανικός Ordinary day 11"κατάσκοπος", αφού κατάφερε να αποτυπώσει μια καμουφλαρισμένη Porsche να κινείται σβέλτα στους δρόμους της Λειψίας. Και στη συνέχεια αντιμετώπισε μια εικόνα "ρουτίνας" της πόλης, με διάφορα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα να βρίσκονται σε προκαθορισμένες για ηλεκτρικά οχήματα δημόσιες θέσεις στάθμευσης και να φορτίζουν.

Αυτή είναι η καθημερινότητα των Ευρωπαίων η οποία για μας αποτελεί το μέλλον....

Πόσο πίσω βρισκόμαστε και δυστυχώς θα εξακολουθήσουμε να παραμένουμε, τουλάχιστον στην ηλεκτροκίνηση και τις υποδομές της!

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok