spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAeroMobil 4.0 Flying Car

AeroMobil 4.0 Flying Car

AeroMobil 4,0 Flying Car 10Το AeroMobil 4.0 Flying Car κατασκευάζεται από τη Γαλλική AeroMobil
και είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προπαραγγελίες οι οποίες θα παραδοθούν στους πελάτες έως το 2020. Μπορεί και καλύπτει αποστάσεις έως και 1.000 χλμ. και συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός αυτοκινήτου και ενός αεροπλάνου σε μια ενιαία ευέλικτη πλατφόρμα. Εφοδιάζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες και συστήματα υπερσυμπίεσης για την επίτευξη πρόσθετης ισχύος. Οι εξαιρετικά ελαφροί τροχοί του οχήματος το επιτρέπουν να προσγειώνεται σε άσφαλτο, σε τσιμεντένιους δρόμους ή επιφάνειες από γρασίδι.

Δείτε πως λειτουργεί το AeroMobil 4.0 Flying Car

AeroMobil 4,0 Flying Car 15 Έχει μήκος 5,9 μ., πλάτος 2,2 μ. και ύψος 1,5 μ., ενώ η πλατφόρμα αεροσκάφους έχει μήκος 5,8 μ., πλάτος 8,8 μ. και ύψος 1,4 μ. Το όχημα μπορεί να πετάξει με τελική ταχύτητα 360 χλμ/ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα στο δρόμο είναι 160 χλμ/ώρα. Το μέγιστο βάρος απογείωσης του οχήματος είναι 960 κιλά, το χρηστικό φορτίο και η χωρητικότητα καυσίμου είναι 240 κιλά και 90 λίτρα αντίστοιχα.

Το AeroMobil 4.0 έλαβε ευρωπαϊκή πιστοποίηση σύμφωνα με την κλάση EWVTA / M1 και την AeroMobil 4,0 Flying Car 11πιστοποίηση των ΗΠΑ στην κατηγορία 49 CFR 571. Χορηγήθηκε επίσης η ευρωπαϊκή πιστοποίηση βάσει της κλάσης CS 23 Rev 5 / ELA 1 και η πιστοποίηση των ΗΠΑ 14 CFR 23 Rev 5.

Οι εσωτερικοί χώροι του οχήματος έχουν σχεδιαστεί με προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και χαρακτηριστικά, ενώ διαθέτει ενσωματωμένα βαλλιστικά αλεξίπτωτα. Οι θέσεις του πιλότου και του συγκυβερνήτη καθορίζονται με κατανομή των βαρών με αποτελεσματικό τρόπο. Το ρυθμιζόμενο κιβώτιο, τα πεντάλ και τα κύρια χειριστήρια AeroMobil 4,0 Flying Car 21πτήσης / οδήγησης αυξάνουν περαιτέρω την άνεση και την ασφάλεια. Το AeroMobil 4.0 ενσωματώνει ένα μοναδικό cockpit από γυαλί, το οποίο είναι πανομοιότυπο με αυτό ενός παραδοσιακού αεροσκάφους.

Κινητήρες και απόδοση
Τροφοδοτείται από υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης που ενσωματώνει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Τροφοδοτείται από ένα ειδικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης μπροστινών τροχών, το οποίο αναπτύσσει μέγιστη ισχύ 110 ίππων.

Ο κινητήρας συνδέεται με έλικα μεταβλητού βήματος άμεσης κίνησης μέσω προσαρμοστικής μετάδοσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας πτήσης και παρέχει μέγιστη ισχύ 300 ίππων. Ο έλικας εισέρχεται στην άτρακτο όταν το όχημα είναι προετοιμασμένο για οδήγηση στο δρόμο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO