spot_img

Nissan e-share

Nissan e-share 11Η Nissan επεκτείνει την υπηρεσία διαμοιρασμού οχημάτων e-share σε 100 νέες τοποθεσίες στην Ιαπωνία, μέσω της συνεργασίας της με την αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Kohnan Shoji Co. Ltd.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το νέο Nissan LEAF ή το Nissan Note e-POWER για σύντομες χρονικές περιόδους, που δεν ξεπερνούν τα 15 λεπτά. Η υπηρεσία Nissan e-share, θα διατεθεί περίπου στο ένα τρίτο των καταστημάτων της Kohnan στην Ιαπωνία, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2019.

Nissan e-share 10Αυτή η επέκταση θα δώσει στους περισσότερους πελάτες της Kohnan, την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility του αμιγώς ηλεκτροκίνητου LEAF και του Note e-POWER, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα. Η υπηρεσία συνδυάζει την ηγετική θέση της Nissan στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, με τη δέσμευσή της να αναπτύξει νέες υπηρεσίες κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του διαμοιρασμού αυτοκινήτων και των ρομποτικών ταξί.

Η Nissan σκοπεύει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως, μέχρι το τέλος του Nissan e-share 12οικονομικού έτους 2022, ως μέρος του μεσοπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με την κωδική ονομασία Nissan M.O.V.E. Το πλάνο περιλαμβάνει επίσης την επέκταση της υπηρεσίας e-share mobi σε 500 τοποθεσίες στην Ιαπωνία, μέχρι το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Η προσθήκη της υπηρεσίας στα καταστήματα της Kohnan θα διευκολύνει τους πελάτες της που δεν έχουν αυτοκίνητο, να μεταφέρουν στο σπίτι μεγάλα αντικείμενα που έχουν αγοράσει. Σε καθένα από τους νέους σταθμούς θα υπάρχει ένας φορτιστής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO