spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣVolante Vision Concept

Volante Vision Concept

Aston Martin Volante Vision Concept 10Πετάνε τα αυτοκίνητα? Και όμως, εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων και όχι μόνο, ασχολούνται με τη δημιουργία ιπτάμενων αυτοκινήτων. Και οι εντυπωσιακές προτάσεις ολοένα και γίνονται περισσότερες. Τώρα η Aston Martin ανακοίνωσε τη δημιουργία του Volante Vision Concept. Πρόκειται για μια πρόταση η οποία εξερευνά τις μελλοντικές ανάγκες μεταφοράς αυτών των οποίων ο χρόνος είναι χρήμα και βέβαια, έχουν το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να τα κάνουν δικά τους. Η Aston Martin συνεργάστηκε με επιστήμονες του Πανεπιστημίου Cranfield , του Cranfield Aerospace Solutions και τη Rolls-Royce. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Δείτε το πρωτοποριακό Aston Martin Volante Vision Concept

Aston Martin Volante Vision Concept 12Το Volante Vision Concept είναι ένα πολυτελές αεροσκάφος με δυνατότητες κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL). Παράγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cranfield, την Cranfield Aerospace Solutions και τη Rolls-Royce, και το αεροσκάφος έχει ως στόχο να φέρει πολυτελή προσωπική μεταφορά στον ουρανό. Το Volante Vision Concept είναι μια επίδειξη της αισθητικής σχεδιασμού της Aston Martin. Με χώρο για τρεις ενήλικες, η ιδέα είναι μια μελέτη για το εγγύς μέλλον. Είναι μια προεπισκόπηση ενός πτητικού αυτόνομου υβριδικού-ηλεκτρικού οχήματος για αστικά και διεθνή αεροπορικά ταξίδια, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική μετακίνηση, Aston Martin Volante Vision Concept 13μαζί με πολυτέλεια.

Το Volante Vision Concept θα αξιοποιήσει πλήρως τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της αεροδιαστημικής, της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων τεχνολογιών, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό της Aston Martin. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του Πανεπιστημίου Cranfield, της Cranfield Aerospace Solutions, της Rolls-Royce και της Aston Martin, αυτή η νέα αντίληψη συνδυάζει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα της αεροδιαστημικής, τους ειδικούς πρόωσης και τους σχεδιαστές στον κόσμο.

Aston Martin Volante Vision Concept 15Το Volante Vision Concept υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική εναλλακτική λύση μεταφοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Δρ Andy Palmer, δήλωσε: “Με τον πληθυσμό των αστικών περιοχών να συνεχίζει να αυξάνεται, μια ανάλογη πρόταση θα γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις για τη μείωση της συμφόρησης, τη μείωση της ρύπανσης και τη βελτίωση της κινητικότητας.”

Aston Martin Volante Vision Concept 20Ο καθηγητής Iain Grey, Διευθυντής Αεροδιαστημικής στο Πανεπιστήμιο Cranfield, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε σε αυτό το συναρπαστικό και προσανατολισμένο προς το μέλλον έργο που παρουσιάζει την βρετανική καινοτομία και τον τρόπο με τον οποίο η Cranfield συνεργάζεται και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις. Η ιδέα Volante Vision αποτελεί παράδειγμα για τις μοναδικές δυνατότητες του Cranfield στην ψηφιακή αεροπορία, τα αυτόνομα συστήματα και την ηλεκτροδότηση της αεροδιαστημικής και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς το Aston Martin Volante Vision Concept 14Πανεπιστήμιο συνδυάζει την έρευνα αιχμής, την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την πραγματική εφαρμογή ».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cranfield Aerospace Solutions (CAeS), Paul Hutton, δήλωσε: “Η εισαγωγή τεχνολογιών αυτόνομης και ηλεκτρικής πρόωσης σε νέα σχέδια αεροσκαφών είναι αναπόφευκτη και απαιτητική και ως η κορυφαία Μ.Μ.Ε. σχεδιασμού και παραγωγής αεροσκαφών ΜΜΕ είμαστε Aston Martin Volante Vision Concept 17ενθουσιασμένοι που παίζει αυτό το βασικό ρόλο την ιδέα Volante Vision Concept και έτσι να είναι η πρωτοπορία αυτής της επανάστασης στην αεροδιαστημική. “

Ο διευθυντής της Rolls-Royce Electrical Rob Watson δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε στο Concept Vision του Volante, το οποίο παρουσιάζει το καλύτερο βρετανικό design και μηχανική. Η Rolls-Royce έχει ήδη παραδώσει υβριδικά ηλεκτρικά Aston Martin Volante Vision Concept 18συστήματα για άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων πλοίων και τρένων, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην αεροδιαστημική. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστούμε σε ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο θα χρησιμοποιεί τεχνολογίες υβριδικής-ηλεκτρικής πρόωσης υψηλής απόδοσης για ιδέες προσωπικής εναέριας κινητικότητας που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν το μέλλον των μεταφορών ».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO