spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣWatercar Panther

Watercar Panther

Watercar Panther 10Ο Αμφίβιος Πάνθηρας είναι τόσο γρήγορος στη στεριά όσο και στη θάλασσα.
Πρόκειται για μια πηγή απόλαυσης. Κι ενώ τα αμφίβια οχήματα κάνουν ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία τους κατά τα τελευταία χρόνια, το Watercar Panther είναι το τελευταίο και ίσως το πιο εξελιγμένο για ξηρά και νερό. Αυτό το όχημα πολλαπλών επιφανειών δεν θυσιάζει την ταχύτητα του ούτε στη στεριά ούτε και στη θάλασσα. Ο Πάνθηρας, όπως ονομάζεται, μπορεί να φτάσει τα 80 μίλια / ώρα στη στεριά και τα 44 μίλια / ώρα σε νερό, επίδοση που είναι εξαιρετική Watercar Panther 11και για θαλάσσιο σκι και άλλα θαλάσσια σπορ.

Και οι επιδόσεις αυτές γίνονται εφοκτές χάρη στον κινητήρα Honda V6 των 3.7 λίτρων όσο και από το σύστημα προώθησης νερού Panther Jet. Μπορεί μάλιστα να ¨αλλάξει¨ αμφίεση από γη σε νερό σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Το αμφίβιο αυτό όχημα είναι έτοιμο να περάσει στον εμπορικό στίβο, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

Δείτε το video του Watercar και τις δυνατότητες του

Watercar Panther 12Θεωρείται το πιο διασκεδαστικό όχημα στον πλανήτη. Το 1999, η WaterCar ξεκίνησε σαν μια πρόκληση στο να κατασκευαστεί το ταχύτερο αμφίβιο όχημα στον κόσμο. Τα πρώτα WaterCars κατασκευάστηκαν με σκοπό να είναι πολύ γρήγορα τόσο στο έδαφος όσο και στο νερό. Μετά τον Ιανουάριο του 2010, όμως, όταν η WaterCar δημιούργησε το αμφίβιο ρεκόρ ταχύτητας Guinness με το μοντέλο Python, η προσοχή της εταιρείας στράφηκε στην αξιοπιστία του συγκεκριμένου οχήματος.

Watercar Panther 14Χρόνια αργότερα με αμέτρητες επιτυχίες και αποτυχίες, 27 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αμέτρητες ώρες εργασίας, ο στόχος επιτεύχθηκε. Για το επίτευγμα αυτό ασχολήθηκαν συστηματικά κορυφαίοι σχεδιαστές και ναυπηγοί. Και σήμερα η ομάδα WaterCar έχει φτάσει στο στόχο της. Κατασκεύασαν ακόμη και πυροσβεστικό όχημα, ικανό να πλησιάζει ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία των πλωτών αμερικανικών οικισμών.

Watercar Panther 21Ο αμφίβιος Πάνθηρας θεωρείται σήμερα ικανός να προσφέρει απόλαυση τόσο στο νερό, όσο και στην καυτή άμμο, ακόμη και σε κυριολεκτικά εκτός δρόμου παιχνίδια. Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα φτάσει ποτέ και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σήμερα, όμως, είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα. Καθυστερεί όμως η τελική τιμή του.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO