spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣGoodwood Festival of Speed 2018

Goodwood Festival of Speed 2018

Nissan GT R50 Goodwood 10Οι εργοστασιακοί οδηγοί της Nissan στο GT3, Lucas Ordonez και Alex Buncombe, βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, οδηγώντας το εκπληκτικό Nissan GT-R50 από την Italdesign, σε έναν από τους πιο διάσημους λόφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι Ordóñez και Buncombe, οδήγησαν το πρωτότυπο για 1,86 χλμ στο δρόμο του Goodwood House, στο Δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας.

Δείτε to “θηρίο” Nissan GT-R50 στο Goodwood

Nissan GT R50 Goodwood 12“Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood είναι το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση του Nissan GT-R50 από την Italdesign, το οποίο συνδυάζει τη δύναμη με την τέχνη για να γιορτάσει 50 χρόνια εμπνευσμένα από τα όνειρα των πελατών μας”, δήλωσε ο Alfonso Albaisa, αντιπρόεδρος παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan. “Όπως και το ίδιο το πρωτότυπο, το Goodwood είναι μια γιορτή του σχεδιασμού, των επιδόσεων και της αγάπης για τη δημιουργικότητα της παρελθούσας και μελλοντικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι το τέλειο σκηνικό για να παρουσιαστεί ένα μοναδικό όχημα που θα προκαλέσει τη Nissan GT R50 Goodwood 16φαντασία των ανθρώπων για μεγαλύτερα όνειρα.”

Το πρωτότυπο GT-R50 που παρουσιάστηκε στο Goodwood, προϊόν της πρώτης συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της Italdesign, θα μπορούσε να αποτελέσει το προσχέδιο για μια εξαιρετικά περιορισμένη σειρά χειροποίητων αυτοκινήτων παραγωγής. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο των 720ps, δημιουργήθηκε με αφορμή την 50η επέτειο τόσο του GT-R για το 2019, όσο και της Italdesign για το 2018.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO