spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Fiesta ST σε ένα αλατορυχείο

Το Fiesta ST σε ένα αλατορυχείο

Ford Fiesta ST in a salt mine 10Να πως σκέπτονται σήμερα τα στελέχη των εταιρειών προκειμένου να προωθήσουν με έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο τα γρήγορα και ξεχωριστά προϊόντα τους. Και προκειμένου να αναδειχθούν οι επιδόσεις και η υπεροχή του νέου Ford Fiesta ST καταγράφονται σε ένα νέο βίντεο που φέρνει στο φως μία εντυπωσιακή διαδρομή – 400 μέτρα κάτω από το έδαφος σε ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά αλατωρυχεία.

Παρακολουθήστε το Fiesta ST στα έγκατα της γης:

Ford Fiesta ST in a salt mine 12Γυρισμένο σε μία μυστική τοποθεσία με οδηγό τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι Elfyn Evans, το Fiesta ST εμφανίζεται να γλιστράει, να πλαγιολισθαίνει και να απογειώνεται στο χώμα. Ο ήχος 200 PS από τον EcoBoost του 1.5 λίτρου ενισχύεται από τα τοιχώματα των στοών καθώς περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα την στενή είσοδο της σήραγγας.

“Οδηγικά, το αλάτι είναι ουσιαστικά σαν το καλοστρωμένο χώμα, αρκετά ολισθηρό για να είμαι ειλικρινής, ειδικά με λάστιχα δρόμου,” είπε ο Evans. “Αν και περιμένεις να είναι κλειστοφοβικό, αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο, το τέλειο μέρος για να απολαύσεις το νέο Fiesta ST”.

Ford Fiesta ST in a salt mine 13Η σειρά της Ford Καλύτεροι Ευρωπαϊκοί Αυτοκινητόδρομοι φέρνει τα οχήματα υψηλών επιδόσεων –μεταξύ των οποίων Ford GT, Ford Focus RS και Ford Mustang Convertible σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της ηπειρωτικής Ευρώπης – από τον Αρκτικό Κύκλο στη Νορβηγία στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα. Μέχρι τώρα, όλες οι τοποθεσίες ήταν επίγειες.

Η Ford επέλεξε το μυστικό αλατορυχείο για το νέο τηλεοπτικό spot με τίτλο ‘Undertrack’ όπου το αυτοκίνητο περιφέρεται μέσα στο δίκτυο στοών μήκους 60 χλμ., σε σταθερή θερμοκρασία 16 C κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας που περιόρισαν στο ελάχιστο τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για το τριήμερο γύρισμα.

Το spot ‘Undertrack’ έχει πολύ υπόγεια δράση:

Ford Fiesta ST in a salt mine 14“Το υποβλητικό σκηνικό των υπόγειων στοών και μαζί η ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες του Fiesta ST σε διαφορετικούς τύπους επιφανειών είχαν την μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιλογή αυτής της μοναδικής τοποθεσίας”, κατά τον Leo Roeks, διευθυντή της Ford Performance. “Δεν ήταν μια τυπική πίστα, ήταν ένα μέρος που μπορούσαμε να οδηγήσουμε το σπουδαίο Fiesta στο μέγιστο των δυνατοτήτων του”.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO