spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣGoodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed

Maserati V8 Levante GTS 10Η απόλυτη ευτυχία “ξεχειλίζει” για τους απανταχού λάτρες του αυτοκινήτου και της ταχύτητας στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Η Maserati δυναμικά παρούσα ξεκινά επίσημα τη σειρά MAS19, ενώ το Levante Trofeo κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Ακόμη, το νέο Levante GTS με κινητήρα V8 550hp και με σύστημα Q4 Intelligent All-Wheel Drive σαγηνεύει το κοινό. Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο φημισμένο Goodwood Festival of Speed.

Maserati V8 Levante GTS 14Η Maserati επέλεξε το 25ο Φεστιβάλ Goodwood για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Levante GTS. Το V8 Maserati SUV είναι η αδελφή έκδοση της κορυφαίας σειράς Levante Trofeo, η οποία επίσης κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο σε μία από τις πιο γνωστές παγκόσμιες εκδηλώσεις αυτοκινήτου στον κόσμο. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας, το οποίο από το 1993 προσφέρει ένα συναρπαστικό μίγμα γοητευτικών αυτοκινήτων και αστεριών, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων.

Όλα τα γκάζια!!! Δείτε το video της Maserati Levante GTS

Maserati V8 Levante GTS 15Η Levante GTS Twin Turbo V8 διατηρεί την αρχιτεκτονική V90 του κινητήρα 3,8 λίτρων που είναι τοποθετημένος στη ναυαρχίδα του Quattroporte GTS, αλλά έχει ανασχεδιαστεί για να λειτουργήσει με το Q4 Intelligent All-Wheel Drive System και επανατοποθετήθηκε για να αποδίδει 550hp (404 kW) στις 6.250 στροφές / λεπτό και μέγιστη ροπή 730 Nm μεταξύ 2.500 και 5.000 σ.α.λ. Όπως όλες οι βενζινοκίνητες Maserati, συναρμολογείται από τη Ferrari στο Maranello.

Maserati V8 Levante GTS 16Χάρη στην αξιοσημείωτη αναλογία βάρους / ισχύος των 3,9 κιλών / ίππο, η Levante GTS χρειάζεται μόλις 4,2 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ / ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 292 χλμ / ώρα.

Με ακόμη πιο “άγρια” εμφάνιση, στο εσωτερικοί του κυριαρχεί το δέρμα και η πολυτέλεια, ενώ το ηχοσύστημα Harman Kardon Audio με 14 ηχεία εντυπωσιάζει. Τώρα υπάρχουν προαιρετικά προβολείς Adaptive Full LED Matrix και πλέον το πρότυπο Integrated Vehicle Control (IVC).

Maserati V8 Levante GTS 12Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το κιβώτιο ταχυτήτων ZF οκτώ ταχυτήτων με αυτόματο ή χειροκίνητο τρόπο απλά μετατοπίζοντας το μοχλό από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Τέλος, υπάρχει μια ευρεία γκάμα ζαντών σε πέντε ολοκαίνουργια σχέδια, σε μεγέθη 20 και 21 ιντσών, ενώ υπάρχει και ζάντα 22 ιντσών Orione.

 {joomplucat: limit=34|columns=3}

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO