spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΣύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine

Porsche Sales Pause 10Εντυπωσιάζει το πρόσφατο δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine στην ηλεκτρονική της σελίδα. Σύμφωνα με αυτό η Porsche προσωρινά δεν πωλεί πλέον καινούργια αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Ο Γερμανός κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων φαίνεται να έχει καθυστερήσει με την προσαρμογή στα νέα πρότυπα εκπομπών ρύπων τα οποία θα ισχύουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Porsche ανέστειλε την πώληση όλων των καινούργιων αυτοκινήτων μέχρι νεωτέρας. Βασική αιτία είναι η Porsche Sales Pause 11μετάβαση στους νέους κύκλους μέτρησης των καυσαερίων WLTP και RDE, οι οποίοι συνεπάγονται αυστηρότερες απαιτήσεις τόσο στη διαδικασία έγκρισης στις δοκιμές, όσο και στην πραγματική καθημερινή λειτουργία. Ισχύουν σταδιακά από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Οι βενζινοκινητήρες μπορούν συνήθως να πληρούν αυτά τα όρια μόνο εάν είναι εφοδιασμένα με φίλτρο σωματιδίων.

Προφανώς, η Porsche υποτίμησε τα απαραίτητα Porsche Sales Pause 12τεχνικά μέτρα. Από την περασμένη Παρασκευή, στην αρχική σελίδα του διαμορφωτή παραγγελιών εμφανίζεται η ακόλουθη σημείωση: “Λόγω μιας αναθεώρησης μοντέλου που εκκρεμεί, το μοντέλο που έχετε επιλέξει δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμο ως ελεύθερα διαμορφώσιμο νέο αυτοκίνητο. Παρ ‘όλα αυτά, θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσετε να εξετάζετε το μοντέλο στο Car Configurator. Αν ενδιαφέρεστε να ρυθμίσετε νέα αυτοκίνητα, διαθέσιμα υπάρχοντα οχήματα και μικρά μεταχειρισμένα οχήματα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Porsche “.

Porsche Sales Pause 13Εκεί, ακόμη και ο πελάτης λέει ότι πρέπει να περιμένει τα μοντέλα Cayenne και Panamera τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο του 2019, αν επιθυμείτε ένα νέο όχημα. Ο τρόπος με τον οποίο παραγγέλλεται στο εικονίδιο για την 911 δεν ήταν ακόμη σαφής.

Η παραγωγή εξαντλείται μέχρι τον Σεπτέμβριο. Γι ‘αυτόν τον λόγο, καταρχάς, θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για την επεξεργασία όλων των υπόλοιπων παραγγελιών και για την έγκριση των οχημάτων πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Το ντίζελ δεν πωλείται πλέον
Οι πελάτες που θα ήθελαν να παραγγείλουν μια Porsche ντίζελ, αντιμετωπίζουν το δίλημμα να Porsche Sales Pause 14αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με παλαιότερη τεχνολογία ή να περιμένουν μήνες για την νέα τεχνολογία εκπομπών ρύπων Euro 6d-Temp. Η παύση πωλήσεων αφορά μόνο την Ευρώπη, ενώ εξακολουθούν να αποστέλλονται αυτοκίνητα σε αγορές όπως η Βόρεια Αμερική ή η Ασία.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine στην ψηφιακή της έκδοση, η Porsche είναι ο πρώτος και μέχρι τώρα ο μόνος κατασκευαστής που αντιμετωπίζει τόσο οξύ πρόβλημα. Άλλοι ευρωπαίοι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν πιθανά προβλήματα με λίγα στ=υγκεκριμένα μοντέλα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO