spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Jeep Wrangler

Νέο Jeep Wrangler

New Jeep Wrangler 11Go-Anywhere Jeep 4×4
Θεωρείται και είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωτοπόρος εκτός δρόμου. Τώρα το ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler, είναι πιο ικανό από ποτέ, παρέχοντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας για καθημερινή χρήση. Τώρα είναι έτοιμο να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη θρυλική ιστορία της μάρκας Jeep, μια ιστορία που ξεκίνησε το 1941.

Θα προσφέρεται με δύο συστήματα τετρακίνησης, ενεργά, full-time κατ ‘ επιλογή – Command-Trac και Rock-Trac, με άξονες Dana επόμενης γενιάς, ηλεκτρικά Tru-Lock εμπρόσθιου και οπίσθιου άξονα, με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trac-Lok.

Οι θρύλοι ζουν για πάντα!
Δείτε το video του νέου Jeep Wrangler

New Jeep Wrangler 13Σχεδιαστικά διατηρεί όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά στυλ και σχεδιασμού του θρύλου της εκτός δρόμου κίνησης. Για την Ευρωπαϊκή αγορά θα υπάρχουν τώρα δύο ολοκαίνουριοι κινητήρες – ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας MultiJet II 2,2 λίτρων και ένας βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων turbo. Όλες οι επιλογές του κινητήρα Wrangler θα συνοδεύονται από το νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων με τεχνολογία Stop-Start (ESR).

Το νέο Wrangler θα εξοπλίζεται με νέους προβολείς New Jeep Wrangler 16LED, νέο σύστημα UconnectTM με το Apple CarPlay, Android Auto και δυνατότητα επιλογής οθονών αφής 5.0, 7.0 ή 8.4 ιντσών. Ανάμεσα στα συστήματα ασφαλείας που θα υπάρχουν μεταξύ άλλων, σημειώνουμε την κάμερα οπισθοπορείας, πίσω κάμερα ParkView , ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC) και τέσσερις αερόσακοι.

Θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε επίπεδα εξοπλισμού Sport, Sahara και Rubicon, σε εκδόσεις των 2 ή 4 θυρών. Περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία για τον αμερικανικό αυτό θρύλο μετά το καλοκαίρι.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO