spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤι κάνει ο άνθρωπος!!!

Τι κάνει ο άνθρωπος!!!

Jason Watt & his Ford GT1 10Να μια απίστευτη ιστορία η οποία δεν είναι παραμύθι. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, ο οποίος επισκέφθηκε την αγωνιστική ομάδα της Ford στο Le Mans. Ο Jason Watt, πρώην οδηγός αγώνων από τη Δανία , αποφάσισε να συναντήσει την ομάδα της Ford στο Le Mans κατά τη διάρκεια του διάσημου αγώνα αντοχής τον Ιούνιο. Και με διάχυτη τη μυρωδιά καμένου λάστιχου και βενζίνης στην καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, η ομάδα της Ford στο Le Mans υποδέχτηκε έναν πολύ ξεχωριστό επισκέπτη από τη Δανία.

Jason Watt & his Ford GT1 11Ο πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων, Jason Watt, οδήγησε το ολοκαίνουργιο, προσωπικό του Ford GT στο Le Mans, στη Γαλλία. Ο Jason Watt είναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων από τη Δανία. Σε ατύχημα που είχε το 1999, ο Jason έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από το στέρνο και κάτω. Ο Jason ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του να ξανατρέξει – και το 2000 επέστρεψε στους αγώνες με ειδικά τροποποιημένα οχήματα σε όλη την Ευρώπη μέχρι το 2012.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Jason Watt & his Ford GT1 12Η Ford ανέκαθεν είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του Jason Watt λόγω της αγάπης που έτρεφε για τα αυτοκίνητα. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα Ford, εύλογο ήταν, το πρώτο του αυτοκίνητο να είναι Ford Transit, για να μπορεί να μεταφέρει το go-kart του. Το go-kart έγινε Formula Ford και αργότερα Formula 3000, και πριν ο Jason το καταλάβει καλά-καλά, βρέθηκε στο τιμόνι ενός 2005 Ford GT. Συμμετέχοντας σε πολλούς φιλανθρωπικούς αγώνες με το 2005 Ford GT, ένα ακόμα από τα μεγάλα όνειρα του Jason Watts έγινε πραγματικότητα, καθώς ήταν από τους πρώτους υποψήφιους που το αίτημά του έγινε δεκτό για την αγορά του νέου Ford GT – και στη συνέχεια, ήταν ο πρώτος στην Ευρώπη που απέκτησε το νέο 2018 Ford GT. Με υπερηφάνεια παρουσιάζει το Ford GT του, ως το ταχύτερο αυτοκίνητο που παρκάρει σε θέση Jason Watt & his Ford GT1 13στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Τα μεγάλα όνειρα σε πηγαίνουν στο σημείο που θέλεις. Όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Με τον έναν τρόπο ή τον άλλον,» δήλωσε ο Jason Watt. Εν όψει του φετινού Le Mans, ο Jason Watt άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα με το Ford GT του στην Ευρώπη. Τελικός προορισμός ήταν το Le Mans και φτάνοντας με το αναπηρικό του αμαξίδιο στην οροφή, προκάλεσε αίσθηση σε οπαδούς όλων των ηλικιών.

Jason Watt & his Ford GT1 14«Ήταν θαυμάσιο που είδα πρώην συναδέλφους στα pit της Ford στο Le Mans. Είναι πράγματι ένα μοναδικό γεγονός – είναι σύμβολο ονείρων» δήλωσε ο Jason Watt. «Η αντίδραση του κόσμου βλέποντάς με να οδηγώ το Ford GT με το αναπηρικό αμαξίδιο στην οροφή ήταν συγκλονιστική. Οι άνθρωποι στο Le Mans είναι φιλικοί και όλοι θέλουν να έρθουν κοντά και να πιάσουν συζήτηση, όταν συνειδητοποιούν ότι αυτός που οδηγεί το Ford GT είναι παράλυτος.»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO