spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Suzuki Jimny

Νέο Suzuki Jimny

New Suzuki Jimny 11Ένα από τα πιο “καθαρόαιμα” Β SUV παγκοσμίως και από τα πρώτα που “άνοιξαν” το δρόμο στην κατηγορία, είναι πλέον έτοιμο στη νέα του έκδοση για να βγει στην αγορά. Τώρα η Suzuki, εν όψει των τεχνικών του στοιχείων τα οποία θα ανακοινώσει επίσημα στις 5 Ιουλίου, διέρρευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Jimny.

Η τετράγωνη αισθητική της δεύτερης γενιάς του μοντέλου διακρίνεται για τη νέα μεγαλύτερη μάσκα, τα στρογγυλά εμπρός φωτιστικά New Suzuki Jimny 12σώματα, τα φουσκωμένα φτερά, τα πίσω φωτιστικά να βρίσκονται χαμηλά και μέσα στον προφυλακτήρα και με τα μαύρα περιμετρικά προστατευτικά του αμαξώματος. Θα προσφέρεται αποκλειστικά σε 3θυρο αμάξωμα, θα “πατάει” σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και οι ζάντες θα είναι διαστάσεων 15 και 16 ιντσών.

Από πλευράς κινητήρων είναι πολύ πιθανό να εφοδιάζεται με τον τούρμπο κινητήρα 1.000 κ. εκ. ισχύος 110 ίππων, με τον 1,2 Boosterjet των 90 ίππων και με τον μεγαλύτερο 1,5 λιτ. όλοι βενζίνης. Όλοι οι κινητήρες θα συνεργάζονται και με σύστημα τετρακίνησης, New Suzuki Jimny 16παραμένοντας πάντα το συγκεκριμένο μοντέλο πιστό στην μακρά του παράδοση.

Το ιαπωνικό εργοστάσιο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο, δεομένου ότι αναμένει ετήσιες πωλήσεις 300.000 αυτοκινήτων (μερίδιο 1,5%), έναντι 245.000 πωλήσεων του απερχόμενου μοντέλου (ποσοστό αγοράς 1,2%). Περισσότερα για το νέο αυτό μοντέλο μετά τις 5 Ιουλίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO