spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕπικίνδυνη αποστολή για τη BMW M5

Επικίνδυνη αποστολή για τη BMW M5

Mission Impossible BMW M5 10Χαράς Ευαγγέλια για τους απανταχού BMWκηδες. Τώρα η BMW συνεχίζει τη συνεργασία της με την Paramount Pictures στη νέα ταινία ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ με την BMW M5 να φιγουράρει δίπλα στον Tom Cruise στο ρόλο του Ethan Hunt, σε ένα φιλμ γεμάτο δράση με θεαματικές καταδιώξεις και ριψοκίνδυνες σκηνές. Το γερμανικό BMW είναι ο αποκλειστικός, παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος στη νέα ταινία της σειράς δράσης των Paramount Pictures και Skydance Media, ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ που λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου. Η BMW συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011 και στην προσεχή ταινία, για μία φορά ακόμα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων και παγκόσμιες δραστηριότητες marketing.

Δείτε το Trailer της ταινίας

Mission Impossible BMW M5 11Αγώνας ενάντια στο χρόνο
Στη νέα ταινία, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, εξ αιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett, και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie. Στο δυναμικό της ομάδας μπαίνει η νέα BMW M5 και αρκετά ακόμα μοντέλα BMW, αναμεσά τους οι 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, BMW Σειρά 7 Sedan και BMW R nineT Scrambler.

BMW M5 4.4L V8 biturbo 600 hp
Διακοσμημένη με Αξεσουάρ BMW M Performance, όπως μαύρη μάσκα (νεφρών) και καλύμματα καθρεπτών από Mission Impossible BMW M5 12ανθρακονήματα, η BMW M5 κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην ταινία. Με τον πανίσχυρο 4.4L V8 biturbo κινητήρα με τεχνολογία TwinPower Turbo και 441 kW/600 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km) και νέο, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η BMW M5 φροντίζει ο Ethan Hunt (Cruise) να έχει πάντα την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την τέλεια δυναμική συμπεριφορά για να μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά από τους εχθρούς του.

Η BMW R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, από το ιστορικό παρελθόν της BMW κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη.

Πάρτε μια γεύση από δράση στο trailer της Paramount Pictures

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Paramount Pictures, η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της BMW με θέμα “Mission to Thrill” θα προωθήσει και θα υποστηρίξει το λανσάρισμα στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα συμπεριλάβει κοινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μέσα, αναδεικνύοντας μία γκάμα διαφορετικών οχημάτων, έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακό περιεχόμενο σε ιστότοπους της BMW, καθώς και άλλα βασικά κανάλια, δράσεις του δικτύου εμπόρων και άλλα.

«Η BMW και η ‘Επικίνδυνη Αποστολή’ ταιριάζουν άριστα. Είμαστε Mission Impossible BMW M5 13περήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Paramount Pictures και που τα δυναμικά αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες μας απογειώνουν τη θρυλική κινηματογραφική σειρά. Για συναρπαστικές καταδιώξεις, χρειάζεσαι αυτοκίνητα με εντυπωσιακή δυναμική συμπεριφορά», δήλωσε ο Uwe Dreher, Επικεφαλής Επικοινωνίας για τις Μάρκες BMW, BMW M και BMW i. «Αυτό προσφέρει την ιδανική σκηνή για τον πιο δυναμικό μας αθλητή business: την BMW M5».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε και πάλι την BMW ως εταίρο στην ταινία ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση», δήλωσε η Irene Trachtenberg, Ανώτερη Αντιπρόεδρος, Παγκόσμιες Συνεργασίες Marketing της Paramount Pictures. «Η συνεργασία μας με την BMW αποτελεί μία παγκόσμια πλατφόρμα για να πλησιάσουμε τους φίλους της σειράς ‘Επικίνδυνη Αποστολή’ σε όλο τον κόσμο και να αξιοποιήσουμε το αμοιβαίο πάθος μας για τεχνολογική καινοτομία, καταιγιστική δράση και ασυναγώνιστη αφήγηση».

Συνεργασία από το 2011
Η συνεργασία μεταξύ BMW και Paramount Pictures στη σειρά ‘Επικίνδυνη Αποστολή’, που χρονολογείται από το 2011, έχει ήδη προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους αρκετές κλασικές στιγμές της ιστορίας του κινηματογράφου. Η μάρκα BMW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην πλοκή κάθε ταινίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και το όραμα έχουν βοηθήσει τους πράκτορες IMF να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Mission Impossible BMW M5 14Το πρωτότυπο BMW i Vision Dynamics concept, που έδωσε μία πρώτη γεύση από το επαναστατικό σπορ μοντέλο BMW i8 hybrid και τεχνολογίες όπως Head-Up Display και ενεργή Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection), έκανε το ντεμπούτο του στην ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα’ το 2011.

Το 2015 εντυπωσιακές σκηνές με την BMW M3
Το 2015, ακολούθησε η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος’ στην οποία η BMW M3 κατέγραψε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές οδηγικής δράσης με όπισθεν στην ιστορία του κινηματογράφου. Το αυτοκίνητο της ταινίας για μία φορά ακόμα ήταν προάγγελος μελλοντικής τεχνολογίας με λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα θυμούνται με νοσταλγία την τρελή καταδίωξη όπου ο Ethan Hunt οδηγεί την BMW Motorrad S 1000 RR στα βουνά έξω από το Μαρρακές. Η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ υπόσχεται να είναι η πιο θρυλική αποστολή στην ιστορία της σειράς.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO