spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣTo ευρωπαϊκό νέο Citroen C5 Aircross

To ευρωπαϊκό νέο Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross 02Η Citroën αποκάλυψε την ευρωπαϊκή έκδοση της νέας της νέας C5 Aircross SUV, καθώς η μάρκα συνεχίζει τη διεθνή της SUV επίθεση. Το SUV νέας γενιάς έχει μια μοναδική και δυναμική προσωπικότητα και διαθέτει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης με 30 εξωτερικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το νέο C5 Aircross SUV εφοδιάζεται, μετά από το C4 Cactus, στην ανάρτηση με το Progressive Hydraulic Cushions®, το Citroën Advanced Comfort®, και στα καθίσματα με Advanced Comfort. Το νέο C5 Aircross SUV είναι εξοπλισμένο με 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού (συμπεριλαμβανομένου του βοηθητικού οδηγού Highway Driver και Grip Control®) και έξι τεχνολογίες συνδεσιμότητας (συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης φόρτισης Smartphone. Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στα τέλη του 2018 και θα είναι το πρώτο Citroën με plug-in υβριδικό σύστημα Citroen C5 Aircross 03κίνησης στα τέλη του 2019.

Μετά την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων της New C3 Aircross στο τμήμα B-SUV, η οποία έχει ήδη πουλήσει πάνω από 80.000 μονάδες από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους, η Citroën συνεχίζει την επίθεση SUV με την ευρωπαϊκή αποκάλυψη του νέου C5 Aircross. Η νέα C5 Aircross έχει ήδη πουλήσει πάνω από 40.000 μονάδες στην Κίνα, στοχεύοντας πλέον και στο C-SUV. Είναι βασισμένο επάνω στην πλατφόρμα ΕΜΡ2 του ομίλου. Έχει συνολικό μήκος 4,50μ. πλάτος 1,84μ. ύψος 1,67 μ. μαζί με τις μπάρες οροφής και μεταξόνιο 2,73μ Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 230 χιλ.

 Δείτε το video του νέου Citroën C5 Aircross SUV

Citroen C5 Aircross 04Γκάμα κινητήρων
Θα διατίθεται με μια σειρά από τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6.2, ιδανικά για καθημερινή οδήγηση καθώς και διακοπές και αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο. Είναι εξοπλισμένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8.

Πιο αναλυτικά θα υπάρχουν δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις με 6-τάχυτο κιβώτιο PureTech 130 S & S και PureTech 180 S & S EAT8.

Citroen C5 Aircross 09Τρεις εκδόσεις diesel: BlueHDi S & S 130 6-τάχυτο κιβώτιο, BlueHDi 130 S & S EAT8 και BlueHDi 180 S & S EAT8. Προς το τέλος της χρονιάς το νέο C5 Aircross SUV θα γίνει το πρώτο Citroën εξοπλισμένο με ένα υβριδικό (PHEV) σύστημα μετάδοσης κίνησης, με χαμηλές εκπομπές CO2 και με εύρος 60 χιλιομέτρων σε λειτουργία ZEV.

Με Grip Control
Θα υπάρχουν μόνο εμπροσθιοκίνητες εκδόσεις με το στάνταρ το Grip Control, το οποίο παρεμβαίνει στους εμπρός κινητήριους τροχούς με πέντε διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας. Έχοντας και απόσταση από το έδαφος 23 εκατοστά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα μπορεί να κινηθείμε άνεση και σε χωμάτινες διαδρομές.

Citroen C5 Aircross 10Ευρύχωρο
Έχει χώρο αποσκευών 580-λίτρων που φτάνουν έως τα 720 λίτρα αξιοποιώντας το ράφι κάτω από το χώρο αποσκευών, με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων στη θέση του. Ο όγκος μπορεί να φτάσει τα 1.630 λίτρα με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων αναδιπλωμένη. Ένα άλλο βασικό στοιχείο στην άνεση ταξιδιού είναι ο χώρος αποθήκευσης. Το νέο C5 Aircross SUV διαθέτει έξυπνα και λειτουργικά διαμερίσματα για διάφορες χρήσεις. Το υποβραχιόνιο της κεντρικής κονσόλας φιλοξενεί έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο αρκετά μεγάλο για μια φιάλη των 1,5 λίτρων, ενώ ο χώρος στο μπροστινό μέρος της κεντρικής κονσόλας είναι για την ασύρματη φόρτιση των smartphones.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO