spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMini Cooper S Harry & Meghan

Mini Cooper S Harry & Meghan

Mini Harry Meghan 10Αυτό μόνο οι Βρετανοί θα το έκαναν. Και είναι γεγονός ότι η Η MINI θα τιμήσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με ένα μοναδικό MINI Hatch ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, το οποίο θα δοθεί στη συνέχεια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ζευγαριού. Μετά την ημέρα του γάμου στις 19 Μαΐου, το μοναδικό MINI θα δοθεί στο ‘The Children’s HIV Association (CHIVA)’ για δημόσια δημοπρασία.

«Σαν μία εμβληματική Βρετανική μάρκα με ιστορία σχεδόν 60 χρόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε τη χαρά να Mini Harry Meghan 12σηματοδοτήσουμε το βασιλικό γάμο με ένα ξεχωριστό, γαμήλιο δώρο για φιλανθρωπικό σκοπό», εξηγεί ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής του τμήματος MINI Design. Η ομάδα του MINI Design έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό MINI Hatch για την περίσταση. Το αποκλειστικό γραφικό οροφής συνδυάζεται με τρισδιάστατα εκτυπωμένες λεπτομέρειες εσωτερικού και εξωτερικού και με ξεχωριστά διακοσμητικά που κάνουν το ΜΙΝΙ μοναδικό».

Mini Harry Meghan 15Διαφορετικό από τα άλλα
Το μοναδικό όχημα είναι βαμμένο σε Crystal White. Διακοσμητικές ρίγες σε silver-blue χαρίζουν στο αμάξωμα μία ιδιαίτερη εμφάνιση και η μαύρη λωρίδα που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο φέρει μπλε ματ ασημί φινίρισμα. Αναγνωρίσιμα στοιχεία MINI από χρώμιο όπως το πλαίσιο της εξαγωγικής μάσκας, οι λαβές θυρών και τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων ολοκληρώνονται με ένα blue-black διάφανο βερνίκι, που προσδίδει μοντέρνες φρέσκιες νότες στις λεπτομέρειες του MINI. Τα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack και οι ματ μεταλλικές ζάντες σε dark-blue αποτελούν τις τελικές πινελιές σε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Με χειροποίητο γραφικό οροφήςMini Harry Meghan 17
Εντελώς ξεχωριστό, ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο του εσωτερικού είναι το πολύχρωμο φινίρισμα της οροφής. Το πολυστρωματικό γραφικό οροφής τοποθετείται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα με το χέρι και συνδυάζει στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle – του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Jack) και των ΗΠΑ (Stars & Stripes). Τα πλαϊνά ‘φινιστρίνια’ γύρω από τα φλας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης και στολίζουν τα αρχικά M και H με μία καρδιά και δαχτυλίδια. Όταν το αυτοκίνητο ανοίγει, καλωσορίζει το ζευγάρι με ένα αποκλειστικό “Just Married” που προβάλλεται στο έδαφος, μπροστά από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού.

Mini Harry Meghan 21Πρόγραμμα MINI Yours Customised
Τις τελευταίες εβδομάδες, το πρόγραμμα MINI Yours Customised προσέφερε στους πελάτες MINI σε επίλεκτες αγορές τη δυνατότητα να μετατρέψουν το MINI του σε απόλυτα μοναδικό όχημα με τη βοήθεια τρισδιάστατων εκτυπωμένων φινιστρινιών, διακοσμητικών μαρσπιέ και εξατομικευμένων φώτων προβολής.

Με τα ονόματα γαμπρού & νύφης
Το δερμάτινο σαλόνι του εσωτερικού σε Satellite Grey αποτελεί το ιδανικό φόντο για να αναδειχτούν τα αποκλειστικά στοιχεία του MINI. Το blue-black Mini Harry Meghan 19διάφανο βερνίκι των χρωμιωμένων εξωτερικών στοιχείων επαναλαμβάνεται και σε ορισμένα χρωμιωμένα στοιχεία του εσωτερικού. Τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους έχουν προστεθεί στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού. Ένα ακόμα ξεχωριστό στοιχείο της καμπίνας είναι εμπνευσμένο από το γραφικό οροφής, το οποίο ενσωματώνεται στις διακοσμητικές λωρίδες των θυρών, πίσω από το τιμόνι και στα προσκέφαλα. Σε αυτά μάλιστα βλέπουμε μία αφηρημένη εκδοχή της σημαίας Union Jack στη μία πλευρά και την αποτύπωση της Αμερικανικής σημαίας (Stars & Stripes) με διάτρητες επιφάνειες και ραφές στην άλλη πλευρά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO