spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤo επόμενο “κύμα” βιώσιμης διαβίωσης

Τo επόμενο “κύμα” βιώσιμης διαβίωσης

Nissan Margot Robbie 10Οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να εμπλέκεται το surfing με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Nissan. Και όμως αυτό συμβαίνει διότι με το τελευταίο φιλμ για τη Nissan, η βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie, μας εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας την σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Ως Πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για Nissan Margot Robbie 12να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας. Στην σχετική ταινία η Margot απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία ενός “καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας”.

Δείτε πως η Margot απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας

Nissan Margot Robbie 15Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι “όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή”.

Μιλώντας για την ταινία, η Margot δήλωσε: “Ελπίζω να μπορέσω να παίξω ένα μικρό ρόλο, εμπνέοντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να διερευνήσουν εναλλακτικές μορφές ενέργειας και να κάνουν τη μετάβαση που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Το θέμα είναι ότι μπορούμε όλοι να κάνουμε τη διαφορά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους άλλους να το κάνουν για εμάς.”

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan Europe, δήλωσε: “Η Nissan έχει δεσμευτεί να πρωτοπορήσει σε ένα μέλλον που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις σωστές επιλογές για το πώς χρησιμοποιούν και αποθηκεύουν την ενέργεια.

Nissan Margot Robbie 13Τα μοντέλα μας LEAF και e-NV200 δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας : οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες από αυτά τα οχήματα επαναχρησιμοποιούνται σωστά, ως μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια, αλλά ακόμη και σε γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.”

Η Margot βοήθησε πρόσφατα τη Nissan στην αποκάλυψη της νέας της Formula E, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Λος Άντζελες, με ένα πλήθος VIP. Η Nissan εγκαινιάζει μια συναρπαστική εποχή, καθώς προετοιμάζεται να εισέλθει στο πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E για τη σεζόν 2018/19. Η κίνηση αυτή θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς η Nissan έχει δεσμευτεί να αντλήσει εμπειρία και τεχνογνωσία από την συμμετοχή της σε αυτή τη Nissan Margot Robbie 16διοργάνωση, με στόχο την μελλοντική ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσαν άνοδο 28% το τελευταίο οικονομικό έτος, με το LEAF να επιβεβαιώνει τη θέση του στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 320.000 LEAF, από τότε που το μοντέλο βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά, το 2010.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO